Vacature Groepsleerkracht in Nieuwerkerk a/d IJssel

Onderwijs

Over Montessorischool Nieuwerkerk a/d IJssel

Naam school
Montessorischool Nieuwerkerk a/d IJssel
Contactpersoon
Mevr. Luijcx, CEJ
Plaats
Nieuwerkerk a/d IJssel
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Op de 11 scholen van Stichting Monton wordt eigentijds en ontwikkelingsgericht Montessori onderwijs gegeven. De scholen kenmerken zich door een autonoom schoolconcept met regiofunctie. De stichting zorgt voor een heldere missie en visie, structureel personeelsbeleid op alle scholen en gezamenlijke uitgangspunten als het gaat om onderwijskwaliteit, kwaliteitszorg, opleiden, begeleiden of bedrijfsvoering. Leerkrachten en directeuren binnen Monton krijgen de ruimte zichzelf te ontwikkelen en ontplooien, binnen de uitgangspunten van de stichting. Verdeeld over midden-west Nederland zijn de 11 Montessorischolen van de stichting actief. Maandelijks zoeken directieleden elkaar op om gezamenlijk op koers te blijven. Ook intern begeleiders zoeken elkaar regelmatig op om van en met elkaar te leren. Monton heeft intern een hoog aangeschreven opleiding tot Montessori bevoegdheid.
Bijzonderheden
Professionals met een Montessori bevoegdheid of sterke affiniteit en ervaring met Montessori onderwijs, hebben bij Monton een streepje voor!

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
4-2-2019
Met ingang van
01-04-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Door het ontstaan van formatieruimte per 1 april aanstaande zoekt Stichting Monton voor Montessorischool Nieuwerkerk in Nieuwerkerk a/d IJssel  nieuwe betrokken teamleden. Wij nodigen je graag uit om te solliciteren. Er zijn twee vacatures:
 
 • intern begeleider   ca wtf  0,7-0,8
 • montessori groepsleerkracht  ca wtf  0,8
 
Wij zoeken
enthousiaste en liefst ervaren collega┬┤s. Je focus ligt op kinderen zien en begrijpen. Je bent aantoonbaar vaardig, gediplomeerd met een montessori diploma of je hebt de bereidheid dit diploma op termijn te halen. Daarbij kun je loyaal mee bewegen met hedendaagse ontwikkelingen.
 
Persoonlijke kenmerken
 • Je bent een persoonlijkheid die zich kan verbinden met montessori onderwijs en je bent sterk in persoonlijke begeleiding, klassenmanagement en samenwerken.
 • Je hebt een open leerhouding en je wil actief bijdragen aan de ontwikkeling van de school.
 • Je bent communicatief handig en stressbehendig.
 • Je kunt goed omgaan met feedback en op jezelf reflecteren als professional.
 
Wij bieden:
 • een middelgrote erkende montessorischool voor 225 kinderen waarin het werken in bouwgroepen centraal staat met een extra accent op het pedagogisch klimaat dat al jarenlang door alle betrokkenen wordt geroemd;
 • ruime lokalen, echt uniek, op een rustige locatie;
 • een team dat samenwerkt en zelf ontwikkelt;
 • een team dat je bijzonder welkom heet en inwerkt;
 • betrokken en ondersteunende ouders;
 • bij goed functioneren uitzicht op een vast contract;
 • beloning conform CAO PO.
 
Informatie of sollicitatie:
Voor informatie kun je bellen met de directeur van de school,  Wim Danckaarts: 0180-313900

Brieven met motivatie en CV ontvangen wij graag voor 15 februari 2019 via het volgende mailadres: sollicitaties@monton.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.