Vacature Docent Engels 2e graad in Maarssen

Onderwijs

Over Niftarlake College

Naam school
Niftarlake College
Contactpersoon
Mevr. R. Defares
Plaats
Maarssen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, technasium
Beschrijving

Wil je werken bij het Niftarlake College? Dan kom je terecht op een school die in beweging is. Onze school met ruim 1600 leerlingen biedt klassikaal onderwijs maar we hebben daarnaast verschillende vormen van vernieuwend onderwijs. De ‘creative hub’ is een prachtige, creatieve werkplaats voor het vak Onderzoek en Ontwerpen (in het kader van ons Technasium, het vak Communicatie en Cultuur en andere meer projectmatige onderwijsvormen. In de mavo zijn we dit jaar gestart met een vakoverstijgend project ‘Toekomst is Nu’ (TiN) en in ons nieuwe brugklasgebouw is een prachtig lab te vinden. Alle leerlingen in de onderbouw hebben inmiddels een iPad, straks ook in de bovenbouw.

Het Niftarlake College is een school met een hecht team medewerkers en een collegiale werksfeer. We investeren in scholing van medewerkers gericht op algemene en persoonlijke doelen. Voor medewerkers die starten op het Niftarlake College staat er een team opleiders in school klaar en is er vakgerichte begeleiding vanuit de sectie. Er is nauw contact met je teamleden en leidinggevende. Er zijn naast reguliere vaklessen veel andere taken en verantwoordelijkheden voor docenten.

Ben je een Niftarlaker, dan ben je iemand met een open en ontwikkelingsgerichte houding. Je bent iemand die graag meedenkt over de gezamenlijke pedagogische aanpak van leerlingen en bereid is te reflecteren en te professionaliseren.

Bijzonderheden
Op het Niftarlake College werkt iedereen op donderdag. We geven les tot circa 13.00 uur en daarna is er ruimte voor overleg en ontwikkeling. Alle personeelsleden zijn op donderdag tot 17 uur op school aan het werk. 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graad 
Plaatsingsdatum
3-2-2019
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,36 fte
Aantal uren
circa 9 uur
Omschrijving

De sectie Engels bestaat uit 11 personen. 

We zijn op zoek naar een docent die stevig in zijn/haar schoenen staat, breed inzetbaar en flexibel is. 
Het betreft uren in de afdeling mavo 2 en Atheneum 3.

Voor het algemene profiel van onze medewerkers en de doelen en visie van de school verwijzen wij naar de algemene inleiding op deze site over werken bij het Niftarlake College. 

Afhankelijk van de bevoegdheid, ervaring en competenties is waardering van deze functie in schaal LB of LC mogelijk.

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.