Vacature Docenten Duits in Sassenheim

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Sassenheim

Naam school
Rijnlands Lyceum Sassenheim
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline van Nieuwkerk
Plaats
Sassenheim
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over (tweetalig) vwo, havo en mavo. Wij maken deel uit van Stichting Rijnlands Lyceum met in totaal 8 scholen in PO en VO waarbij internationalisering de kernwaarde is.

De visie van het Rijnlands Sassenheim is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen en differentiëren wat resulteert in constant hoge slaagpercentages.
Bijzonderheden

 

Vacature

Functietitel
Docenten Duits 
Plaatsingsdatum
1-2-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Rijnlands Lyceum Sassenheim zoekt enthousiaste en gedreven:
 
Docenten Duits (1e of 2e graads)
Met ingang van september 2019
 
Zoek je een inspirerende, lerende omgeving waar je op creatieve wijze inhoud kunt geven aan je lessen? Ben jij – net als wij – gedreven om het beste uit jezelf te halen?
Dan komen wij graag met jou in contact!
 
Omgaan met verschillen en differentiatie zijn onze kernkwaliteiten die we ook graag tot uitdrukking brengen in de samenstelling van ons team. We maken ons sterk om jouw kwaliteiten in beeld te krijgen en die optimaal in te zetten.
We gaan uit van mogelijkheden bij onze leerlingen en hebben veel aandacht voor ruimte en groei. Deze visie vertaalt zich naar aandacht voor ontwikkeling van medewerkers. We stimuleren initiatieven zodat je jouw specifieke bijdrage kunt laten zien en we faciliteren je graag in je verdere professionele ontwikkeling.
We werken in een open en actieve sfeer, gericht op samenwerking. We hebben we een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe collega’s omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons, want alleen dan kun je het beste van jezelf laten zien.
 
Wat bieden wij?
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collega’s, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding / ervaring. Daarnaast zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is de CAO VO van toepassing.
Je komt te werken in een modern schoolgebouw, waarbij duurzaamheid belangrijk is en dat in de zomer van 2017 is gerenoveerd. Parkeren is geen probleem en het station is op loopafstand.
 
Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met dhr. W. Visser, conrector, te bereiken op telefoonnummer 0252 243070.
 
Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collega’s en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm.
 
We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlands Lyceum, als je wilt sturen wij die toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Overige
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.