Vacature Docent Nederlands 1e graad in Buitenland VO

Onderwijs

Over Stichting NOB

Naam school
Stichting NOB
Contactpersoon
Mevr. Sigrid Goertz
Plaats
Buitenland VO
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Werken als docent op een Europese School in het buitenland via Stichting NOB?
NOB zoekt per 1 september 2019 een directeur en diverse docenten die voor een periode van (maximaal) negen jaar willen werken op een Europese School.
Wij zoeken topdocenten die zin hebben in een uitdaging en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Werken op een Europese School is een unieke ervaring: kennismaken met diverse culturen, werken in een meertalige omgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wil je solliciteren? Kijk voor het functieprofiel op http://www.stichtingnob.nl. Daar vind je meer informatie over de functies en de sollicitatieprocedures.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad 
Plaatsingsdatum
1-2-2019
Met ingang van
1 september 2019
Omschrijving
Heb jij het in huis om les te geven in een internationale en meertalige omgeving?
NOB zoekt per 1 september 2019 voor de Europese school in München (Duitsland) en voor de Europese school in Brussel-Elsene (België) een eerstegraads docent Nederlands.
Wij zoeken kandidaten die zin hebben in een uitdaging en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Werken op een Europese School is een unieke ervaring: kennismaken met diverse culturen, werken in een meertalige omgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse? Kijk voor het functieprofiel op https://www.stichtingnob.nl/Vacatures-en-meer. Daar vind je meer informatie over de functies en de sollicitatieprocedures en wanneer de gesprekken plaatsvinden.

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.