Vacature Leerkracht middenbouw in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht middenbouw 
Plaatsingsdatum
31-1-2019
Met ingang van
31-01-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.2 / 1.0
Omschrijving

De kinderen hebben de eerste stappen gezet en de onderbouw doorlopen. Nu wordt het allemaal een stuk serieuzer, de volgende stap naar zelfstandigheid: de middenbouw. Er breekt een nieuwe ontwikkelingsfase voor ze aan. Niet alleen qua leerstof, maar ook op sociaal emotioneel gebied. Jij als leerkracht moet hier op de juiste manier op inspelen.

De leerstof wordt een stuk uitgebreider, in groep 3 staat het leren lezen centraal. In groep 4 leren ze een deel van de tafels. In groep 5 behandel je als leerkracht ook de zaakvakken:
geschiedenis, biologie en aardrijkskunde. Kortom een wereld vol met nieuwe informatie voor je klas.

Weet jij een leeromgeving te creƫren die de kinderen uitdaagt, fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid? Dan ben jij de juf of meester die wij zoeken.

Eisen

Opleiding
Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
  •  Je bent in het bezit van een pabo-diploma of zit in de afrondende fase.
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan.
  • Je hebt een positieve instelling en bent in staat snel een band met de leerlingen op te bouwen.
  • Je bent pedagogisch sterk en je weet de leerlingen structuur te bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.