Vacature Locatiecoördinator 0,8-1,0 fte 181935 in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Locatiecoördinator 0,8-1,0 fte 181935 
Plaatsingsdatum
31-1-2019
FTE
0,9
Omschrijving
2College zoekt een locatiecoördinator voor 2College Durendael. Een prachtige school met ruim 1700 leerlingen in de volle breedte in Oisterwijk. Het betreft een schaal 11 functie. Ben jij een daadkrachtige duizendpoot die houdt van diversiteit en verantwoordelijkheid in je functie? Lees dan snel verder!
Meer informatie over deze vacature kun je vinden op www.2college.nl onder vacatures.
Als je vervolgens wilt solliciteren, verzoeken we je op de pagina waarop je je nu bevindt rechts bovenin op de knop 'Solliciteren' te klikken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.