Vacature Dansdocent basisonderwijs in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School

Contactpersoon
Mevr. Nancy Polderdijk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Vacature

Functietitel
Dansdocent basisonderwijs 
Plaatsingsdatum
29-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Zit dansen in je bloed en wil je jouw enthousiasme graag overdragen op je leerlingen? Vind je het vooral belangrijk dat kinderen plezier beleven tijdens de dansles? 

Vind je het leuk om zelf de (basis) choreochrafie te bedenken en dit aan te passen op de behoefte van de leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Voor lessen gericht op talentontwikkeling, op verschillende scholen in Rotterdam, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dansdocenten die het danstalent in de leerling omhoog kunnen halen. Past dit goed bij jou? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature! 

Eisen

Functie-eisen
  • Je ben in het bezit van het diploma van een dansgerichte opleiding of bent hiermee bezig;
  • Je hebt ervaring binnen het onderwijs; 
  • Je weet leerlingen enthousiast te maken;
  • Je kan de orde bewaren in een groot lokaal;
  • Je bent op zoek naar afwisselend werk. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
€12,- tot €17,-
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige werkzaamheden te combineren met deze danslessen binnen het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. 

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.