Vacature Flexibele bijbaan in het onderwijs in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Brede School Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Nancy Polderdijk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Vacature

Functietitel
Flexibele bijbaan in het onderwijs 
Plaatsingsdatum
29-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Ben jij de juf of meester die een steentje bij wil dragen aan de talentontwikkeling van leerlingen? Hou je van afwisseling en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Voor regio Rotterdam zijn we op zoek naar docenten die creatieve workshops willen geven. Ben je een leerkracht die zijn creativiteit in kan zetten op educatief gebied?

Altijd al binnen het onderwijs willen werken, maar heb je bijvoorbeeld geen lesbevoegheid? Geen probleem! Neem zo snel mogelijk contact met ons op. 

Eisen

Functie-eisen

Je hebt een passie voor het onderwijs en wil leerlingen de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontwikkelen. Om dit goed aan te kunnen bieden heb je relevante werkervaring. 

Om zo goed mogelijk inzetbaar te zijn ben je bij voorkeur op dinsdag- en donderdagmiddag beschikbaar in de gehele regio Rotterdam. 

In jouw rol als juf of meester kun je het onderwijs iets extra's bieden. Je bent in staat je visie te verwerken in je lessen en daarbij rekening te houden met de visie van de school.  

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
€12,- tot €17,-
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. Werk je minder dan 2 uur per dag? Dan word je toch voor 2 uur uitbetaald!

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.