Vacature Gymdocent basisonderwijs Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School Rotterdam

Contactpersoon
Mevr. Nancy Polderdijk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Vacature

Functietitel
Gymdocent basisonderwijs Rotterdam 
Plaatsingsdatum
29-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Voor een Rotterdamse binnenstadsschool zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meester of juf die het diploma op zak heeft om gymlessen te kunnen geven. 

Deze gymlessen zijn een extraatje op de lessen die de kinderen al volgen, de school vindt het erg belangrijk dat hun leerlingen op verschillende manieren in contact komen met beweging. Het overbrengen van plezier en het motiveren om te bewegen is daarom ook erg belangrijk. 

Op deze school is het belangrijk dat je sterk bent in het gestructureerd lesgeven en consequent kunt handelen.

De gymlessen vinden plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Deze baan is ideaal te combineren met een bestaande baan, omdat dit geen fulltime baan betreft. 

Ben jij de leerkracht die uitdagende lessen kan verzorgen en leerlingen plezier kan laten beleven tijdens bewegingsonderwijs? Solliciteer dan direct!

Eisen

Functie-eisen
-  Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor het schooljaar 2018-2019;
-  Je kan gestructureerd en consequent werken; 
-  Je bent in het bezit van een ALO Diploma; 
-  Je bent in de mogelijkheid om in Rotterdam te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
€12,- tot €17,-
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om een leuke sportieve baan te krijgen in het basisonderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. 

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.