Vacature Docent Brede School Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School

Contactpersoon
Mevr. Nancy Polderdijk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Vacature

Functietitel
Docent Brede School Rotterdam 
Plaatsingsdatum
29-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Via je contactpersoon bij DIT IS WIJS heb je twee weken geleden de vraag gekregen of je beschikbaar bent om een aantal weken lang een creatieve workshop te geven. Hier had je zeker zin in en de komende zes dinsdagmiddagen geef jij de workshop Sprankelende Sprookjes aan groep 3/4. 

Je allereerste les bereid je thuis goed voor en je belt nog even met de coach van DIT IS WIJS om je voorbereiding door te spreken en nog wat tips te ontvangen. Je bent er nu helemaal klaar voor en gaat vol goede moed de volgende middag op de fiets naar de school toe. 'Pling': je ontvangt een Whats App berichtje. Wat leuk! Je contactpersoon van DIT IS WIJS wenst je veel succes met je eerste les!

Eenmaal aangekomen op de school vraag je naar de coordinator van de Brede School activiteiten. Je maakt kennis en krijgt een korte uitleg over waar jouw les plaats zal vinden en waar je de materialen kunt vinden die DIT IS WIJS al voor je gebracht heeft. 

Je les verloopt goed, de leerlingen zijn enthousiast en je voelt je echt een leerkracht: wat een kick! Natuurlijk moest je hier en daar je voorbereiding wat aanpassen, maar dat had je al doorgekregen van de coach en hier was je op voorbereid. 

Na afloop bel je naar je contactpersoon van DIT IS WIJS en vertelt dat je een hele leuke eerste ervaring hebt gehad! Jullie bespreken meteen alle mogelijkheden die er nog meer zijn. Naast creatieve workshops zijn er nog veel meer soorten workshops waarbij jij je kunt richten op de talentontwikkeling van leerlingen. En wat fijn: als je nog niet helemaal thuis bent in het vakgebied dan kun je bij DIT IS WIJS een training volgen en kun je daarna bijvoorbeeld de workshop Pientere Programmeurs geven en met je leerlingen de beginselen van programmeren ontdekken.

Aan het einde van de middag plof je thuis voldaan neer op de bank en bekijkt nog even de brochure van DIT IS WIJS waarin alle vakgebieden beschreven staan. Hier was je naar op zoek, veel afwisseling in het lesgeven en een soepele positieve communicatie met je werkgever. En als kers op de taart ga je ook nog eens trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in het lesgeven!

Eisen

Functie-eisen

Je hebt een passie voor het onderwijs en wil leerlingen de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontwikkelen. Om dit goed aan te kunnen bieden heb je relevante werkervaring. Ook heb je een brede interesse of ben je bereid om buiten je vaste vakgebied te treden. 

Om zo goed mogelijk inzetbaar te zijn ben je bij voorkeur op meerder middagen per week beschikbaar in de gehele regio Rotterdam. 

In jouw rol als juf of meester kun je het onderwijs iets extra's bieden. Je bent in staat je visie te verwerken in je lessen en daarbij rekening te houden met de visie van de school.  

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
€12,- tot €17,-
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. Werk je minder dan 2 uur per dag? Dan word je toch voor 2 uur uitbetaald!

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.