Vacature Docent bewegingsonderwijs Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Brede School Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Brede School Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Nancy Polderdijk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Vacature

Functietitel
Docent bewegingsonderwijs Rotterdam 
Plaatsingsdatum
29-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Voor twee verschillende binnenstadsscholen in Rotterdam zijn wij hard op zoek naar een pedagogisch sterke meester of juf voor het verzorgen van de lessen gymnastiek. Op beide scholen is behoefte aan stabiliteit en structuur in de groepen 1 t/m 8.

Weet jij van jezelf dat je een kei bent in het neerzetten van een positief groepsklimaat en zie je hier ook uitdaging in? Haal je voldoening uit kleine positieve ontwikkelingen en krijg je energie van het opbouwen van een relatie met de groep?
Dan is deze functie z├ęker wat voor jou.

De lessen staan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op het rooster. Het is belangrijk dat je op deze dagen beschikbaar bent voor het gehele schooljaar. Dit met het oog op het opbouwen van een duurzame relatie met de leerlingen en de continuiteit van de lessen.

Naast dat jij stevig in je schoenen staat, is het uiteraard ook belangrijk dat je jouw vak goed verstaat. Je weet om te gaan met niveauverschillen en speelt in op de behoefte van de doelgroep. Jouw lessen zijn uitdagend en voor iedere leerling is er een mogelijkheid voor een succeservaring. 

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw motivatie toelichten? Solliciteer dan direct!

Eisen

Functie-eisen
-  Je bent per direct of zeer binnenkort beschikbaar voor het gehele schooljaar;
-  Je werkt gestructureerd en handelt consequent; 
-  Je bent in het bezit van een ALO diploma of bent ALO-student; 
-  Je bent in de mogelijkheid om in Rotterdam te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
In overleg.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om een leuke sportieve baan te krijgen in het basisonderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's gaan we in gesprek over een passende salarisschaal. Ook verdere arbeidsvoorwaarden zullen besproken worden tijdens het sollicitatiegesprek.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.