Vacature Allround leerkracht, met ervaring in Midden- en Bovenbouwen. in Amsterdam

Onderwijs

Over Overhoeks

Naam school
Overhoeks
Contactpersoon
Mevr. Minneke Wiewel
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en elk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.

Vacature

Functietitel
Allround leerkracht, met ervaring in Midden- en Bovenbouwen. 
Plaatsingsdatum
15-1-2019
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 Fte
Omschrijving
Basisschool Overhoeks is een basisschool die geopend is sinds augustus 2010 en zijn negende schooljaar ingaat. Wij leggen het accent op effectief leren. Een belangrijk uitgangspunt is kinderen de kans geven hun talenten te ontwikkelen. De visie van Overhoeks is dat kinderen zich maximaal moeten kunnen ontplooien. De basisvaardigheden van rekenen, taal en lezen staan centraal. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste lesmethodes waarmee onderwijs op maat wordt aangeboden. Daarbij komen de wereldorientatie en de creatieve vakken volledig aanbod tijdens de IPC-lessen.  
 
Wij zijn een groeischool. De school telt momenteel 350 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Speerpunten van de school zijn:
  • Vijf gelijke schooldagen 08.30 tot 14.00 uur
  • Engels vanaf groep 1
  • Werken met de methode International Primary Curriculum (IPC)
  • Aandacht voor de 21e eeuwse Vaardigheden.
Wij zijn op zoek naar ambitieuze leerkrachten die ervaring hebben in de midden- of bovenbouw en ons team willen versterken om de school verder uit te bouwen.
Het betreft een fulltime vacature, maar een parttime invulling door meerdere leerkrachten is ook mogelijk.
 

Eisen

Functie-eisen
FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Wij verwachten van onze collega’s:
  • Goede ICT-vaardigheid (omgaan met touchscreen, tablet, Snappet)
  • Thematisch werken volgens het IPC (International Primary Curriculum)
  • De bereidheid om Engels te geven en bereidheid tot bijscholing van de eigen taalvaardigheid
  • De bereidheid om met de eigen groep te lunchen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling conform CAO PO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij Innoord.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
AANVULLENDE INFORMATIE
Wij bieden een ambitieus en gezellig team, waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Voor verdere informatie zie onze website: www.obsoverhoeks.nl  of neem contact op met de directie van de school: Minneke Wiewel.  Tel: 020 – 6304770 of 06-13396592.
 
SOLLICITEREN
Reactietermijn: uw sollicitatie, een motivatie brief met CV, ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk. Deze kunt u richten aan: directie.overhoeks@innoord.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.