Vacature Beleidsmedewerker Facilitaire Zaken in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Beleidsmedewerker Facilitaire Zaken 
Plaatsingsdatum
11-1-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Binnen de afdeling facilitaire zaken & veiligheid zijn wij per direct op zoek naar een beleidsmedewerker facilitaire zaken met affiniteit voor veiligheid voor 0,8-1,0 fte. 
Voor het ontwikkelen en behouden van een veilig/verzorgd leer- en werkklimaat binnen Deltion is de afdeling facilitaire zaken en veiligheid onmisbaar. Als afdeling leveren wij ondersteuning en advies aan de totale Deltion-organisatie. Deze afdeling is een onderdeel van de dienst bedrijfsvoering, bestaande uit de teams: huisvesting, technische dienst, het bedrijfsvoerings-service-punt, inkoop, informatisering & automatisering en dus ook facilitaire zaken & veiligheid.
Onze afdeling houdt zich met name bezig met het besturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten ten behoeve van het primaire proces. Ons motto is “verleiden, beleven en (ver)binden”, omdat hierin voor ons de kern en passie ligt voor ons handelen. Voor nu en voor de toekomst. Verleiden omdat wij geloven dat een aantrekkelijke en gezonde werkomgeving met goede faciliteiten essentieel is voor het imago en de sfeer van Deltion. Beleven omdat ons streven niet alleen gericht is om te voldoen aan de klantverwachting maar deze te overtreffen. 
(Ver-)binden omdat wij in verbinding willen staan met onze klanten, zodat wij weten wat er speelt en waar de behoefte ligt. 
In deze functie staat facilitair centraal, waarbij affiniteit met veiligheid een pré is. Als afdeling leveren wij producten en diensten op het gebied van schoonmaak, catering, afvalverwerking, terreinonderhoud, maar ook op het gebied van (sociale) veiligheid.
Je levert een bijdrage aan het dagelijks beheer en onderhoud van onze gebouwen en terreinen (excl. gebouw gebonden installaties). Je zorgt voor regie op de planning en uitvoering van het preventieve, correctieve en periodiek onderhoud van de verschillende diensten. Daarbij werk je nauw samen met contractpartners. Organisatorische, bouwkundige en technische keuzes werk je uit en licht je toe aan het management, waarbij duurzaamheid een prominente rol speelt. Tevens zorg je voor een actuele begroting en meerjaren onderhoudsplan. Je levert, samen met je collega op het beleidsterrein veiligheid, een bijdrage aan het ontwikkelen en waarborgen van een veilig/verzorgt werk- en leerklimaat waarin onze studenten, medewerkers en bezoekers zich veilig en welkom voelen. Jij gaat hier op een proactieve wijze nader inhoud en uitvoering aan geven. 
Over bovenstaande werkzaamheden leg je verantwoording af aan het hoofd facilitair & veiligheid. Cyclisch rapporteer je over de stand van zaken van de werkzaamheden en de bijbehorende financiën.

Eisen

Functie-eisen
Beschik jij over:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- (bij voorkeur) een hbo diploma Facility Management;
- enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
- inhoudelijke kennis over de beleidsterreinen en heb je daarnaast oog voor het proces en relaties?

En ben jij:
- analytisch en proactief;
- communicatief en organiserend vaardig;
- resultaat- en kwaliteitsgericht?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8
Arbeidsvoorwaarden
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren. De functie van beleidsmedewerker facilitaire zaken is ingedeeld in salarisschaal 8. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 3.286,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je dit gelezen en ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 27 januari 2019 het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij.
Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Jos van Boven (hoofd facilitaire zaken & veiligheid), telefoonnummer: 038-8534223.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.