Vacature stamgroepleider in Epe

Onderwijs

Over jenaplanschool 't hoge land

Naam school
jenaplanschool 't hoge land
Contactpersoon
Mevr. Bolink
Plaats
Epe
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Jenaplan
Sector
Basisonderwijs
Niveau
pro
Beschrijving
Een school waar ruimte is voor groei en ontdekkingen in de breedste zin van het woord. Hier staan de kinderen centraal. Wij maken leren boeiend door er samen mee aan de slag te gaan. Samen spelen, werken, spreken en vieren. Leren kan altijd en overal.

Vacature

Functietitel
stamgroepleider 
Plaatsingsdatum
11-1-2019
Met ingang van
1-4-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-
Omschrijving
Onze mooie jenaplanschool heeft plaats voor een stamgroepleider in de bovenbouw die tot aan de zomervakantie het zwangerschapsverlof gaat invullen voor een van onze stamgroepleiders. Na de zomervakantie hebben we wegens natuurlijk verloop, een vaste baan in te vullen in onze school. 

We zoeken iemand voor 3 dagen in de week: of maandag, donderdag, vrijdag of  dinsdag, donderdag en vrijdag. Deze dagen worden ingevuld in twee bovenbouwgroepen groep 6,7,8. Onze groepen zijn klein, ongeveer 20 kinderen per stamgroep. Na terugkeer van de vaste stamgroepleider na de zomervakantie, zal de vaste baan ook mogelijk in een andere bouw kunnen plaatsvinden. Die schikking volgt in de maand mei. De formatie voor een vaste baan is beschikbaar.

Ben jij die leuke, lieve, enthousiaste, creatieve en zichtbare stamgroepleider die het fijn vindt om met een heerlijke groep kinderen aan de slag te mogen? Wij zijn op zoek naar je!

We bieden een enthousiast team en lieve kinderen, betrokken ouders, goede ondersteuning door IB, concierge, administratie, mooie groepen, een school waar bijna alles mogelijk is. Kom je meedoen?

Eisen

Functie-eisen
Het liefst hebben wij iemand met bovenbouwervaring op een jenaplanschool. Het is ook fijn wanneer je ervaring hebt met het werken met een zogenaamde gesloten stamgroep, waarin alle kinderen instructie en begeleiding in eigen groep hebben. We geven ook zelf de gymlessen aan onze kinderen. 
We vragen het bezit van het jenaplandiploma of de bereidheid het diploma te behalen in de toekomst. 
Wanneer je niet volledig voldoet aan de wensen, nodig ik je toch uit om te reageren. We kunnen zoeken naar oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA/LB
Arbeidsvoorwaarden
Salariering volgens CAO. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We vragen je een motivatiebrief en je CV uiterlijk 25 januari per email te sturen aan Janny Bolink, directeur-bestuurder van jenaplanschool 't Hoge Land in Epe. Het emailadres is directie@jenaplanepe.nl .
De gesprekken zullen plaatsvinden in de laatste week van januari.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.