Vacature Directeur Primair en Secundair Onderwijs in Voorburg

Onderwijs

Over Stichting NOB

Naam school
Stichting NOB
Contactpersoon
Mevr. Sigrid Goertz
Plaats
Voorburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Werken als docent op een Europese School in het buitenland via Stichting NOB?
NOB zoekt per 1 september 2019 diverse docenten die voor een periode van (maximaal) negen jaar willen werken op een Europese School.
Wij zoeken topdocenten die zin hebben in een uitdaging en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Werken op een Europese School is een unieke ervaring: kennismaken met diverse culturen, werken in een meertalige omgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wil je solliciteren? Kijk voor het functieprofiel op http://www.stichtingnob.nl. Daar vind je meer informatie over de functies en de sollicitatieprocedures.

Vacature

Functietitel
Directeur Primair en Secundair Onderwijs 
Plaatsingsdatum
11-1-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
Fulltime
Omschrijving
Werken als directeur op een Europese School in het buitenland via Stichting NOB?
NOB zoekt per 1 september 2019 een directeur die voor een periode van (maximaal) negen jaar wil werken op een Europese School.
Wij zoeken kandidaten die zin hebben in een uitdaging en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Werken op een Europese School is een unieke ervaring: kennismaken met diverse culturen, werken in een meertalige omgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wil je solliciteren? Kijk voor het functieprofiel op http://www.stichtingnob.nl. Daar vind je meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.