Vacature Docent Maatschappijleer, 1e graads in Purmerend

Onderwijs

Over Jan van Egmond Lyceum

Naam school
Jan van Egmond Lyceum
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Bijzonderheden

Het Jan van Egmond Lyceum is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Vacature

Functietitel
Docent Maatschappijleer, 1e graads 
Plaatsingsdatum
11-1-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5000 fte
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Jan van Egmond Lyceum per direct een vacature voor een
Docent Maatschappijleer 1e graads
(0,5000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek? 
Als docent maatschappijleer ga je lesgeven aan de havo/vwo-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van maatschappijleer en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een eerstegraads bevoegdheid maatschappijleer of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega‚Äôs. De functie is gewaardeerd in schaal LB, LC of LD, afhankelijk van uw opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vervanging van een afwezige medewerker.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.