Vacature Juf of meester voor uitdagende onderbouw groep in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Juf of meester voor uitdagende onderbouw groep 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen het cluster 4 onderwijs?
Dan is deze groep onderbouw leerlingen op zoek naar jou!

Er is een bijzondere groep leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar die op zoek zijn naar hun meester of juf. Deze kinderen zijn niet tegendraads of lastig, ze zijn gewoon een uitdaging! Ze zoeken een juf of meester die zich makkelijk kan aanpassen naar hun behoeftes zodat ze met veel plezier en mogelijkheden kunnen leren.Je werkt samen met een ervaren gemotiveerde duo collega, die niet kan wachten om samen aan het werk te gaan.

 Dus ben jij voor 3/4 dagen per week klaar om uitgedaagd te worden, reageer dan snel!

Eisen

Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een pabo-diploma 

-  Je bouwt in korte tijd een goede band met je leerlingen

-  Je heb ervaring in het speciaal onderwijs of affiniteit met de doelgroep.

-  Je laat je niet snel uit het veld slaan.

-  Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam

-  Je stroop je mouwen op en ga met veel enthousiasme en inzet aan de slag

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.