Vacature Docent levensbeschouwing in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Vacature

Functietitel
Docent levensbeschouwing 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Met ingang van
28-01-2019
Referentienummer
3266
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3 - 0,5
Omschrijving
Ben jij docent levensbeschouwing en wil je parttime aan de slag in de onderbouw van kader, mavo, havo en atheneum? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen levensbeschouwing aan leerlingen in de eerste, tweede en derde klas van vmbo, havo en atheneum.

Jouw profiel
Je beschikt over een bevoegdheid voor het vak levensbeschouwing.

Jouw werkplek
Het Stormink slaagt er in om in een grote school (rond 1.300 leerlingen) voor leerlingen en docenten overzichtelijke en kleinschalige leeromgevingen te creëren. De organisatie van de school in vijf relatief zelfstandige onderwijsteams speelt daarin een kernrol. Er heerst een goede sfeer waarbij de medewerkers zich beschikbaar opstellen om in voorkomende gevallen taken van elkaar over te nemen of elkaar te ondersteunen. De lijnen zijn kort en nieuwe medewerkers voelen zich er vaak snel thuis.
Het Stormink is een brede onderbouwschool (basis-kader-mavo-havo-vwo en internationale schakelklas) die is gehuisvest in een zeer modern nieuw gebouw dat de blik heeft gericht op het belangrijkste voedingsgebied; de uitbreidingswijken in Deventer Oost. In de dynamische school vinden veel vernieuwingen plaats (onder andere op het terrein van Persoonlijk Leren en de ontwikkeling van Talentprogramma's).

Ons aanbod
Het betreft een functie van 0,3 - 0,5 fte, tijdelijk voor nog onbekende duur. Een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure.
Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning. Het salaris bedraagt maximaal € 4.098 (schaal LB) bruto per maand bij een volledige baan. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw J. Inia
Functie: Teamleider
Telefoon: 0570 - 504 660

Ja, ik solliciteer!
Ben jij de docent levensbeschouwing die we zoeken? Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Solliciteren doe je daarom via de site van Stichting Carmelcollege.

Sluitingsdatum
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.