Vacature Fulltime vakman/vrouw in Amsterdam

Onderwijs

Over De Kinderboom

Naam school
De Kinderboom
Contactpersoon
Dhr. Alex Bakker
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Op de basisschool wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van leerlingen. Goed onderwijs in rekenen en taal vinden wij daarom heel belangrijk.
Wij investeren daar veel in. Tegelijk zien we dat in deze tijd ook andere vaardigheden een rol spelen. Vaardigheden die leerlingen helpen om actief mee te doen
in de samenleving. Bijvoorbeeld het (leren) tonen van respectvol gedrag, de kinderen leren zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.
Ook voor het omgaan met de computer, tablets en het internet hebben wij veel aandacht, onder meer door de inzet van de Snappet onderwijstablet.

Vacature

Functietitel
Fulltime vakman/vrouw 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0
Omschrijving
Kom jij ons team versterken? In onze middenbouw komt een fulltime baan (1 fte)  beschikbaar. Samen leren leven dat leren we onze leerlingen op De Kinderboom. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen omdat we alle kinderen gelijke kansen willen bieden. Onze leerlingen leren wat ze nodig hebben voor hun toekomst. Onze kleinschalige school staat in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord.  
 

Eisen

Functie-eisen
We zoeken een leerkracht, die een goede relatie met leerlingen op kan bouwen. Die duidelijk en consequent is en een korte, heldere instructie kan geven. Ben jij die leerkracht die met verstand van onderwijs, liefde en geduld les kan geven aan onze Amsterdammertjes?  
Kom en versterk ons team!  Van onze nieuwe collega vragen we tevens een innovatief vermogen om in nauwe samenwerking het onderwijs aan onze leerlingen blijvend te ontwikkelen. Is deze baan wat voor jou? Neem dan snel contact op.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10 of 11
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kun je terecht bij de directeur Alex Bakker 020-6368172. Als je wilt solliciteren graag een motivatiebriefje met CV opsturen aan alex.bakker@amosonderwijs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.