Vacature Leerkracht groep 3 Het Talent in Delft

Onderwijs

Over SCO Delft e.o.

Naam school
SCO Delft e.o.
Contactpersoon
Mevr. van Eyk
Plaats
Delft
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Missie
Het is onze missie onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij.

Visie
Een school is een maatschappelijke organisatie en heeft derhalve een maatschappelijke opdracht om jongeren te laten leren en bij te dragen aan hun vorming en ontwikkeling tot autonome en sociale mensen.
Bij de begeleiding die we onze leerlingen bieden in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij handelen we vanuit de visie dat we staan voor bereikbaar en kwaltitatief goed, christelijk onderwijs.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 3 Het Talent 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Met ingang van
6-5-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.4685
Omschrijving
CBS Het Talent is een open christelijke basisschool in Den Hoorn (aan de rand van Delft). CBS Het Talent is onderdeel van de Stichting Christelijk Onderwijs Delft en omstreken.
We bieden de kinderen adaptief onderwijs in een moderne leeromgeving. Alle kinderen komen tot hun recht. We stimuleren ze om zelfstandig tot leren te komen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen op een zo breed mogelijk vlak. Dat doen we samen met ouders, in het belang van de kinderen en met het doel de kinderen een leerzame en fantastische schooltijd te bieden.

Eisen

Functie-eisen
Per 6 mei 2019 zoeken wij i.v.m. een zwangerschapsvervanging een leerkracht groep 3 WTF 0.4685 (woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend)

Hieronder staan enkele zaken waarvan wij vinden dat ze de school kenmerken. Wellicht raak je erdoor geïnspireerd en past het bij hoe jij invulling geeft of zou willen geven aan je baan als leerkracht.

Werkwijze
Op Het Talent wordt klassikale instructie gegeven. We hanteren hierbij het directe instructiemodel. Extra hulp of uitdaging wordt in principe binnen de klassensituatie geboden. Leerlingen leren in klassikaal verband, op individueel niveau en in (kleiner) groepsverband. Kinderen die extra hulp nodig hebben, worden door de eigen leerkracht begeleid d.m.v. extra instructie en begeleiding. De plusklas biedt de (meer)begaafde kinderen een mogelijkheid tot het optimaal ontwikkelen van hun talenten.

Wat wij belangrijk vinden
Culturele vorming en techniek. Wekelijks is aandacht in de groep 3 t/m 8 voor deze vakgebieden tijdens een circuit.
ICT neemt een belangrijke plaats in bij ons op school. Vanaf groep 1 wordt de computer dagelijks gebruikt. Ook wordt het digitale schoolbord dagelijks ingezet. Er zijn touchscreens in de groepen 1 t/m 8. Vanaf groep 3 werken de leerlingen met chromebooks en vanaf groep 5 wordt dagelijks Snappet ingezet.
Wij streven intensieve samenwerking met de ouders na, niet alleen door overleg met de OR en de MR, maar ook door de ouders te betrekken bij het onderwijs door informatieavonden en lesbezoeken in de klas.
We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, we zorgen ervoor dat we alle kinderen goed kennen. Met een veilig en prettig leerklimaat als basis en met aandacht voor individuele mogelijkheden leren wij kinderen zich te ontwikkelen en voor te bereiden op hun toekomst in de maatschappij. Ons streven is: voor alle kinderen elke dag een succeservaring!!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij vragen iemand met
• oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen;
• omgaan met verschillen;
• gespreksvaardigheid met ouders en kinderen;
• kennis van groepsvorming en in staat deze positief te beïnvloeden;
• affiniteit met deze leeftijdscategorie;
• ICT vaardigheid basisniveau (administratief en omgaan met digibord).

Wij bieden
• samenwerken in een enthousiast team;
• interne begeleiding en coaching;
• een ondersteunend inwerkprogramma;
• een gezellige en dynamische groep 3!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marja Faber, directeur CBS Het Talent 015 262 62 85 of via directie.talent@scodelft

Solliciteren
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV inclusief motivatiebrief naar personeelsadministratie@scodelft.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.