Vacature Docent klassieke talen in Groenlo

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Marianum

Naam school
Scholengemeenschap Marianum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Groenlo
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Marianum vind je op: marianum.nl.

Marianum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent klassieke talen 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Met ingang van
07-01-2019
Referentienummer
3262
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,44 - 0,44
Omschrijving
Ben je docent klassieke talen en heb je affiniteit met lesgeven aan onder- en bovenbouw? Ben je per direct beschikbaar voor een parttime baan bij ons in Groenlo en ben je beschikbaar tot eind schooljaar 2018-2019? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen klassieke talen aan leerlingen in de onder- en bovenbouw.

Jouw profiel
Je beschikt bij voorkeur over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak klassieke talen. Ook tweedegraads docenten nodigen we uit te solliciteren. 

Jouw werkplek
Marianum is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Circa 180  medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo'n 1.800 leerlingen. Onze school heeft locaties in Lichtenvoorde en in Groenlo. De vestigingen kennen een brede instroom voor alle leerlingen uit groep 8 (gymnasium wordt alleen in Groenlo en vmbo basisberoepsgerichte leerweg wordt alleen in Lichtenvoorde aangeboden).
De kracht van Marianum is dat we een opleiding bieden voor vrijwel elke leerling. Bij ons kan een leerling de opleiding volgen die het beste bij hem of haar past. We begeleiden de leerling zo persoonlijk en goed mogelijk om de opleiding met succes af te ronden. De leerlingen leren vaardigheden, die nodig zijn om in de samenleving en het vervolgonderwijs goed te kunnen functioneren.
Kortom, wij bieden leerlingen een passende opleiding en een goede basis voor de toekomst!

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,44 fte, tijdelijk ter vervanging tot einde schooljaar 2018-2019. De ingangsdatum is per direct. Je werkdagen zijn verdeeld over drie nader te bepalen dagen.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.775 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: de heer Javier Castilla Martin, conrector onderbouw Groenlo, telefoon: 0544 - 477 070.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 4.775,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.