Vacature Docent levensbeschouwing (0,6-0,8 fte ) 2644 verv in Dongen

Onderwijs

Over Kwadrant Scholengroep

Naam school
Kwadrant Scholengroep
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Dongen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Kwadrant Scholengemeenschap is en scholengemeenschap voor voorbereidend mbo (met lwoo), mavo plus , havo , vwo , en tweetalig onderwijs havo en vwo. De school heeft ongeveer 1800 leerlingen verdeeld over de deelscholen Cambreur College, rk scholengemeenschap voor atheneum , havo, mavo plus en voorbereidend mbo ( met lwoo) te Dongen en Hanze College , rk. Scholengemeenschap voor voorbereidend mbo (met lwoo) te Oosterhout. Op de deelschool Cambreur College wordt tevens tweetalig onderwijs ( TTO)  havo en vwo verzorgd.
Onder het motto “Rijkdom in verscheidenheid “geven beide scholen invulling aan modern onderwijs waarin de leerling centraal staat.
Bijzonderheden
De Kwadrant Scholengroep maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent levensbeschouwing (0,6-0,8 fte ) 2644 verv 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
FTE
0,6
Omschrijving
Tijdelijke vacature levensbeschouwing (0,6-0,8 fte) ter vervanging

Het Cambreur College te Dongen is een rooms-katholieke scholengemeenschap. De school erkent deze traditie en wil daar ook naar handelen. We gaan uit van een optimistische mensvisie. We verzorgen onderwijs voor de mens, voor iedere mens en voor de gehele mens. Dat betekent dat we iedere leerling welkom heten en aandacht hebben voor hoofd, hart en handen. Het je kunnen thuis voelen als collega’s, leerlingen en ook ouders is voor de school een van de grote kernwaardes die we nastreven.
We zijn op zoek naar een enthousiaste docent levensbeschouwing die affiniteit heeft met leerlingen met een vmbo achtergrond (basis - / kaderberoeps en mavo). Het betreft leerlingen uit leerjaar een en twee. Samenwerking met directe collega’s is van belang mede omdat een aantal klassen rouleert onder enkele sectieleden. De lesuren zijn momenteel verdeeld over alle werkdagen van de week en flexibiliteit is een pre. Het docentschap gaat gepaard met het mentoraat van een brugklas. De vacature ontstaat uiterlijk 23 maart 2019 (mogelijk ook eerder) en eindigt op 5 juli 2019.
Ben jij die enthousiaste persoon die deze tijdelijke vacature wil vervullen?
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met René Hermans, directeur Cambreur College via e-mail: rhermans@cambreurcollege.nl

Uitsluitend solliciteren via de website van O.M.O.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.