Vacature Financieel administratief medewerker in Zwolle

Onderwijs

Over Gymnasium Celeanum

Naam school
Gymnasium Celeanum
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Celeanum is het enige zelfstandige gymnasium in Zwolle en omgeving. De school is openbaar, iedereen is welkom, ongeacht levensbeschouwing of afkomst. Deze diversiteit helpt leerlingen zich te ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen.
Met zo’n 750 leerlingen is onze school klein en overzichtelijk. Iedereen kent elkaar. Deze kleinschaligheid zorgt voor een veilige en prettige sfeer op school.We zijn ambitieus. We stimuleren onze leerlingen en medewerkers om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen krijgen bijvoorbeeld extra vakken aangeboden, zoals Chinees, filosofie en wiskunde D of deelname aan het Econasium of het Honoursprogramma. Daarbij stimuleren we onze docenten en andere medewerkers om zichzelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Kortom, grenzeloos leren voor zowel leerlingen als docenten en medewerkers. Heb jij ook ideeën over grenzeloos leren en wil je vanuit jouw eigenheid bijdragen aan onze school? Reageer dan op deze vacature! We gaan graag met je in gesprek.

Vacature

Functietitel
Financieel administratief medewerker 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Voor het Gymnasium Celeanum zijn wij op zoek naar versterking van ons kleine team op de administratie. Vind je het leuk om een ‘spin in het web’ te zijn, ben je zelfstandig, accuraat, creatief, flexibel , enthousiast en heb je een dienstverlenende instelling? Vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen en na te denken over hoe we zaken beter en slimmer kunnen doen? Heb je daarnaast ook nog kennis van boekhouden, WIZ collect en Magister (beheer)? Misschien is deze functie dan iets voor jou! We vinden het belangrijk dat je leergierig bent en bereid bent eventueel aanvullende opleidingen/cursussen te volgen.
Functie eisen:
- minimaal afgeronde MBO opleiding op financieel administratief gebied;
- minimaal 2 jaar ervaring in een financieel administratieve functie;
- ervaring in een administratieve functie in het onderwijs is een pré.
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Datum indiensttreding zo spoedig mogelijk.

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Marktconform

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contact: Caren Japenga |038 4552 820
Reageren: Uiterlijk maandag 21 januari 2019
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.