Vacature Docent Engels in Heemskerk

Onderwijs

Over Kennemer College Mavo

Naam school
Kennemer College Mavo
Contactpersoon
Mevr. Hansen
Plaats
Heemskerk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Kennemer College is een brede scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De school is gevestigd in Beverwijk en Heemskerk. De school is in beweging, is maatschappelijk betrokken en werkt toekomstgericht.

Het Kennemer College is een school die leerlingen, met maatwerk, kansen wil bieden. We staan voor kwalitatief goed onderwijs in een uitdagend en veilig leer- en leefklimaat. De beide sectoren (vmbo/pro en havo/vwo) zijn uitstekend gehuisvest in gebouwen met een eigentijdse uitstraling en beschikken over moderne voorzieningen.

Het Kennemer College is een aantrekkelijke werkgever, biedt coaching voor medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden. Ook voor de medewerkers wil de school kansen bieden om zich verder te ontwikkelen. Van hen wordt verwacht dat zij zich met passie en betrokkenheid inzetten om waar te maken waar de school voor staat.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
10-1-2019
Met ingang van
01-02-19
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Bij jou staat het leerproces van de leerling centraal. Je bent een voorstander van gepersonaliseerd leren en in staat om de visie voor jouw vak concreet te maken. Het coachen van de leerling op het onderwijsproces en leerdoelgericht kunnen werken zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Naast het willen vormgeven van deze uitgangspunten ben je vak (-didactisch) goed toegerust en een echte teamplayer. Het uitgangspunt van het onderwijs binnen de locatie Mavo is het creƫren van een uitdagende, veilige leeromgeving, waar leerlingen actief en zelfstandig kunnen werken en actueel en samenhangend onderwijs wordt aangeboden.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen

Het betreft een tijdelijk dienstverband met bij goed functioneren en voldoende formatie uitzicht op een vast dienstverband.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao-vo
Arbeidsvoorwaarden
Voor meer informatie www.kennemercollege.nl 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Alle sollicitatiebrieven worden door de sollicitatiecommissie in behandeling genomen. Daaruit wordt een selectie gemaakt van kandidaten die voor een eerste gesprek in aanmerking komen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.