Vacature Onderwijsassistent in Rotterdam

Onderwijs

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Naam school
Grafisch Lyceum Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Desiree Bijvoets
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, vormgeving, communicatie en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 420 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
9-1-2019
Met ingang van
asap
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6000
Omschrijving
Ten behoeve van de onderwijsafdeling Mediavormgeven Graphic Design zijn we op zoek naar een:
Onderwijsassistent (0,6 fte )
(tijdelijk tot en met 19 juli 2019)
 
De functie:
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de MBO onderwijsafdeling Mediavormgeven van het Grafisch Lyceum Rotterdam. U assisteert en ondersteunt de docent bij de lesgevende taak en het begeleiden van studenten en voert ondermeer het beheer over praktijkruimten en apparatuur. U verzorgt het onderhoud van apparatuur en u signaleert wanneer apparatuur vervangen dient te worden.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
U hebt een afgeronde mbo-opleiding en aantoonbare en praktische kennis op het gebied van grafische en multimedia softwarepakketten. U bent in staat om kennis te nemen en begrip te vormen  over de theoretische achtergronden van uit te voeren oefeningen en opdrachten. U hebt vaardigheid in het begeleiden van deelnemers u bent  in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot plezierige en initiatiefrijke jonge mensen. U bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. U denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden. U heeft aantoonbare affiniteit en  met de opleidingen.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en u zich prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we onder meer een uitstekende verlofregeling, 13e maand en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden.  De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 2.541, - bruto per maand bij een voltijdsaanstelling, exclusief vakantiegeld (schaal 5 CAO MBO).
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer E.J.C. Fok , afdelingsdirecteur MBO, telefoon 088 200 1500. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 januari  a.s.
 
Sollicitatie
U kunt uw sollicitatie tot en met 20 januari a.s. indienen. Onze sollicitaties verlopen volledig digitaal via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’. Sollicitaties via email kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
 
Acquisitie naar aanleiding van de vacature worden niet op prijs gesteld.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.