Vacature leerkracht in Rotterdam

Onderwijs

Over obs De Plataan

Naam school
obs De Plataan
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Plataan is een openbare basisschool in het dorp Pernis. De school heeft binnen Pernis een duidelijke eigen plek. 

De Plataan is een veilige, plezierige en stimulerende omgeving voor leerlingen, de ouders en het team van leerkrachten. Wij bieden eigentijds en uitdagend onderwijs van hoge kwaliteit. Wij richten ons op het ontdekken en ontwikkelen van ieders talenten en identiteitsontwikkeling. We besteden niet alleen aandacht aan cognitieve vakken en zaakvakken, maar ook aan ICT (als hulpmiddel), burgerschapsvorming, zelfstandig werken, sociale vaardigheden, creativiteit, kritisch denken, zelfevaluatie, flexibiliteit, onderzoekende houding, mentale weerbaarheid en welbevinden.

"Ik ben goed, precies zoals ik ben. Ik ben uniek!'

Vacature

Functietitel
leerkracht 
Plaatsingsdatum
9-1-2019
FTE
1,0
Omschrijving
We zoeken:
Iemand die bereid is om mee te bouwen aan een school waar het beste onderwijs door de beste leerkrachten wordt gegeven. Een school waar samenwerken ervoor zorgt dat iedereen succesvol is en alles in het teken staat van het leren van de leerlingen. Waar waardering, respect, veiligheid en plezier de kernwaarden zijn.
Je gaat werken in groep 5 en je gaat onderdeel uitmaken van een gemotiveerd team dat bestaat uit 13 collegaâs. De school staat in Pernis en is zowel met de auto ( gratis parkeren) als het openbaar vervoer goed te bereiken.
Hebben we je interesse kunnen wekken? Wil je graag op obs De Plataan komen werken? Bekijk dan ook onze website: www.obsdeplataan.com.

Nadere informatie en solliciteren:
Procedure : Je kunt een C.V. en motivatiebrief sturen door te mailen naar Hans Goedegebuur via directie@plataan-pernis.nl. Voor informatie of vragen kun je bellen naar 010-4161023 en vragen naar Hans Goedegebuur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.