Vacature Leerkracht Speciaal Basisonderwijs voor 0,4 FTE in Breda

Onderwijs

Over NIVVO Speciaal Onderwijs Breda

Naam school
NIVVO Speciaal Onderwijs Breda
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
Breda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Leerkracht Speciaal Basisonderwijs voor 0,4 FTE 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Met ingang van
8-1-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
16 uur
Omschrijving
We hebben een vacature voor leerkracht voor het Speciaal Basisonderwijs in de regio Noord-Brabant. Ben je per direct beschikbaar, reageer dan snel.

Functie
Voor Speciaal Basisonderwijs onderwijsinstelling zijn wij per direct beschikbaar naar een Leerkracht met een afgeronde PABO voor 0,4 FTE in de regio Noord-Brabant.

Functie eisen
  • Afgeronde PABO
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Je staat stevig in je schoenen

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Tamara Schepers
06-83534089
0318-506926

Eisen

Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
2
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.