Vacature Docent aardrijkskunde 2e graads in Hilversum

Onderwijs

Over De Savornin Lohman

Naam school
De Savornin Lohman
Contactpersoon
Dhr. C. Westerdijk
Plaats
Hilversum
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo
Beschrijving
De Savornin Lohman biedt een professionele en zich ontwikkelende leer- en leefgemeenschap vanuit een christelijke levensvisie. Wij zien het als een boeiende opdracht onze leerlingen te helpen kennis en inzicht te verwerven en vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen om uit te groeien tot zelfstandige, zelfbewuste en kansrijke studenten en tot burgers met verantwoordelijkheid voor zichzelf, de ander en de omgeving. Kansrijk de wereld in!

Wil je werken op een kleine krachtige mavo en havo-onderbouw? En meebouwen aan ons gedegen vakonderwijs, leren leren m.b.v. didactisch coachen en de supersfeer in onze ondernemende school? Solliciteer dan nu! De Savornin Lohman, kleine school, grote toekomst.

Vacature

Functietitel
Docent aardrijkskunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Met ingang van
01-02-19
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3 fte
Aantal uren
7-8 lesuren
Omschrijving
We zoeken een enthousiaste en bevoegde docent aardrijkskunde die in 3 en 4 mavo onze leerlingen goed kan voorbereiden op het examen en ze ook leert leren. Daarvoor volgt het gehele team een training didactisch coachen. Een percentage leerlingen stroomt ook door naar de havo, dus kennis en ervaringen met het werken in havo bovenbouw strekt tot aanbeveling. 

In de mavo/havo-onderbouw bieden we de leerdoelen in lessen aardijkskunde, geschiedenis en het domein mens en maatschappij aan. 
We zoeken een docent met affiniteit voor en liefst ervaring in de andere mens&maatschappij-vakken die actief meewerkt in de ontwikkeling van onze leerlingen en de school.

 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.