Vacature Leraar in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Leraar 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Met ingang van
z.s.m.
Referentienummer
18 19-248
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”
 
We zijn op zoek naar een leraar, 1,0 wtf die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op De Fonkel in Ede.
 
Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs.
De Fonkel is één van de 25 scholen die deel uitmaakt van De Onderwijsspecialisten. Met een team van 25 collega’s bieden we speciaal onderwijs aan kinderen van 4 tot 14 jaar met specifieke onderwijsbehoeften. Hierbij staat een positieve omgang met hun talenten en beperkingen centraal. Omdat iedere leerling op onze school uniek is, kijken we altijd naar het kind áchter het gedrag: wat heeft hij of zij nodig om te kunnen leren? In de klas experimenteren we met werkvormen om de kinderen tot leren te laten komen en het beste in hen naar boven te halen. Wij zijn een innovatieve school waar het gebruik van ICT een belangrijke plek inneemt.
 
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.
 
Jouw baan als leraar op De Fonkel
Het betreft een nieuw op te starten middenbouwgroep. De Fonkel staat voor innovatief en modern onderwijs aan leerlingen die vragen om een leraar die voor ze gaat! Dat merk je ook als medewerker op onze school. Je wordt gevraagd om initiatief te nemen en te experimenteren vanuit eigen motivatie. Elk dag is de uitdaging om een invulling te geven aan het pedagogisch klimaat in de klas. Wat haal jij uit jouw trukendoos? Wat lukt wel? Wat werkt niet? Je ervaringen deel je met jouw collega’s. Zo ontstaan nieuwe inzichten en houden we elkaar scherp in wat beter kan. En zo verzilveren we kansen voor een vernieuwde aanpak die de leerlingen (verder) laten ontwikkelen.

Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen oprecht passend onderwijs wilt leveren. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit. Ook als je net bent afgestudeerd en (nog) geen werkervaring hebt.
  • Je hebt een pabo-diploma, aangevuld met een Master Special Educational Needs.
  • Je bent thuis in didactische en pedagogische interventies.
  • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden en je hebt interesse in ICT.
Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren.
We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.
 
De school bevindt zich in Ede en heeft goede parkeermogelijkheden. Als leraar speciaal onderwijs ontvang je, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Het gaat om een contract tot en met 31 juli 2019.
 
Jouw sollicitatie
Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Je kunt dit sturen naar werken@deonderwijsspecialisten.nl. Je mag je brief en cv richten aan
Marlon van Sorgen, directeur. Zij is voor inlichtingen bereikbaar op telefoonnummer
06-37 34 13 92. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 22 januari 2019. Vermeld ook even het vacaturenummer 18 19-248. Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang. Voor meer informatie www.fonkel-ede.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.