Vacature Auteur Rekenen in Utrecht

Onderwijs

Over Snappet Nederland BV

Naam school
Snappet Nederland BV
Contactpersoon
Dhr. van der Hilst
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Snappet is een adaptief onderwijsplatform dat elk kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen.

Snappet – het adaptieve onderwijsplatform
Met Snappet werken kinderen aan leerdoelen van kernvakken die aansluiten bij hun eigen niveau. De leerkracht wordt ontzorgd met een systeem dat inzicht en handelingsperspectief biedt en tijd en ruimte geeft om nog meer leerkracht te zijn. Ouders kunnen hun kinderen verantwoord helpen met leren, en het schoolmanagement krijgt meer inzicht om gericht beleid te maken. Snappet verbindt alle betrokkenen in het onderwijs en stelt hen in staat het kind optimaal te ondersteunen en te volgen.

Hoe werkt Snappet
Met Snappet werkt iedere leerling op een eigen tablet aan de kernvakken. De directe feedback zorgt voor direct inzicht in de klas voor leerkrachten en nakijken is verledentijd. Leerlingen zien direct of een opgave goed of fout is en hebben inzicht in hun eigen voortgang. Dat motiveert en verbetert leerresultaten. Bekijk deze video’s om een goed beeld te krijgen van onze leeromgeving:

Snappet leerkrachten dashboard
Snappet leerling app

Door deze verbinding en het adaptieve lesmateriaal kunnen kinderen effectiever kernvakken als taal en rekenen tot zich nemen. Samen met de leerkracht, school en ouders beslist het kind hoe de tijd die vrijkomt te gebruiken: voor het verder verdiepen van de traditionele kernvakken, voor het werken aan nieuwe vaardigheden voor de 21e eeuw, of voor het aangaan van andere persoonlijke uitdagingen die passen bij het kind.

De dienstverlening van Snappet is gebaseerd op hoogwaardige technologie. Snappet is het grootste digitale onderwijsplatform in Nederland dat momenteel meer dan 1.200 basisscholen, 80.000 leerlingen, 8.100 leerkrachten, en 80 eigen professionals dagelijks verbindt. Daarnaast is Snappet in meer dan 10 andere landen actief. Snappet heeft de ambitie om de ingezette verandering in het onderwijs te versnellen. Snappet wil persoonlijk en verbonden onderwijs in het klaslokaal werkelijk mogelijk maken en daarmee een sterke verbetering van het leerresultaat realiseren. We noemen dit: Connected Learning.

Werken met Snappet zorgt voor:
- Meer leerresultaat
- Meer inzicht en handelingsperspectief
- Meer tijd en ruimte

Vacature

Functietitel
Auteur Rekenen 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
2
Omschrijving
Omschrijving
 De leerresultaten van kinderen verbeteren, daar draait het bij Snappet om. Daarom ontwikkelen wij slimme software die leerkrachten en kinderen in staat stelt om de beste resultaten te behalen. Onze software wordt in Nederland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Italië op meer dan 2.800 scholen en door meer dan 220.000 leerlingen gebruikt. We hechten waarde aan continue verbetering van onze producten om deze scholen en leerlingen optimaal te kunnen ondersteunen. Alleen de beste mensen kunnen ons daarbij helpen.

Wie zoeken we?
Wij zoeken uitbreiding voor ons auteursteam Rekenen. Met een team van auteurs zijn we bezig met de ontwikkeling van rekenlessen voor het basisonderwijs in verschillende, waaronder Engelstalige, landen. Voor versterking van dit team zijn we op zoek naar iemand met affiniteit met het vak rekenen en met rekendidactiek. Ben jij de auteur die we zoeken?

De functie
Onder leiding van een ervaren auteur ontwikkel je lesmateriaal voor rekenen. De lessen sluiten aan bij de leerdoelen van het basisonderwijs. Daarbij werk je niet alleen voor Nederland, maar ook voor andere, Engelstalige, landen. Je maakt de lessen met behulp van onze eigen software.
Naast het maken van lessen kijk je het werk van andere auteurs na. Op hun beurt voorzien zij jouw werk van feedback.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige of Pabo
Functie-eisen
Vereisten
  • Een (net) afgeronde HBO of universitaire opleiding; een PABO opleiding is een pré
  • Kennis van de Engelse taal is een pré
  • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt oog voor detail
  • Je kunt goed in een team werken en gaat goed om met feedback
  • Je bent 3 dagen per week of meer beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • € 15,- per uur bij een nulurencontract
  • Flexibele werktijden
  • Een professionele werkomgeving
  • Ervaren collega’s in je vakgebied
  • Kantoor naast Utrecht Centraal

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie en direct solliciteren: https://nl.snappet.org/.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.