Vacature De Leeuwerik - leerkracht bovenbouw in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO
Contactpersoon
Mevr. Jolanda Dekker
Plaats
Leiden
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.
 

Vacature

Functietitel
De Leeuwerik - leerkracht bovenbouw 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Met ingang van
01-03-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste, vakbekwame en ervaren (Dalton)leerkracht die in staat is om kerndoelen te vertalen in aantrekkelijke lessen waarin veel ruimte is voor het eigen initiatief van kinderen.
 
Van onze nieuwe collega verwachten we dat hij/zij taken op maat kan maken waardoor kinderen worden uitgedaagd om te laten zien wat zij kunnen. Het registreren van vorderingen en ontwikkelingen vindt bij jou adequaat plaats.
 
Een sterk klassenmanagement legt de basis voor een zelfstandigheidsontwikkeling die in onze school in een doorgaande lijn wordt uitgewerkt. Je stelt je op als begeleider en werkt consequent met uitgestelde aandacht.
 
Als vormgever van het leerproces, ben je in staat om met verschillen om te gaan en geef je kinderen de gelegenheid om door middel van coöperatief leren positieve leerervaringen op te doen. We verwachten een pedagogische benadering waaruit vooral respect voor kinderen spreekt. Je schept een veilige leeromgeving en bent een manager van de werksfeer.
 
In onze Daltonschool voelen collega’s zich betrokken bij elkaar en werken samen aan een continu ontwikkelingsproces. Dalton is nooit af en van jou verwachten we inspiratie en collegialiteit.  
Er is veel ruimte voor experimenten, maar je bent in staat om te reflecteren en samen met anderen je eigen handelen te analyseren.
 
De bereidheid tot het behalen van het Daltoncertificaat is een vereiste.
Ben jij die collega die ons team wilt komen versterken? Dan nodigen we je uit te solliciteren.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Richard van den Berg, directeur: 06 33308626 of 071-5892824. Mail: r.vandenberg@daltondeleeuwerik.nl (wordt in de vakantie gelezen).
Deze vacature staat op Meesterbaan (www.meesterbaan.nl). Alleen reacties via Meesterbaan kunnen in behandeling worden genomen.
Sollicitanten worden verzocht op korte termijn te reageren. De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk in januari 2019 plaats.
 

Eisen

Functie-eisen
PABO

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.