Vacature Docent Engels, 2e graads in Kampen

Onderwijs

Over Ichthus College Kampen

Naam school
Ichthus College Kampen
Contactpersoon
Mevr. Faith Bosch
Plaats
Kampen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar mbo, hbo en wo. We werken daarom samen met diverse andere scholen. In ons onderwijs staat het leerproces van de leerling centraal. Het Ichthus College geeft aan ruim 1770 leerlingen onderwijs: meer dan 1250 op tl, havo en vwo, ongeveer 430 op het vmbo, 98 leerlingen in het praktijkonderwijs.

Goud in handen
Wij willen onze leerlingen helpen hun eigen zelfstandigheid vorm te geven. Daarbij nemen we de Bijbel als inspiratiebron. Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren, en we elkaar kunnen aanspreken op uitgangspunten en handelen. We laten ons leiden door de volgende waarden: talentontwikkeling, ontmoeting, respect voor de ander, aandacht voor zingeving, verantwoordelijk zijn voor jezelf, de ander en de samenleving. Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouders en medewerkers een ‘school om van te houden’ is. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Vacature

Functietitel
Docent Engels, 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar mbo, hbo en wo. We werken daarom samen met diverse andere scholen. In ons onderwijs staat het leerproces van de leerling centraal. Het Ichthus College geeft aan ruim 1750 leerlingen onderwijs: meer dan 1200 op tl, havo en vwo, ongeveer 400 op het vmbo, en 96 leerlingen in het praktijkonderwijs.

 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zoeken voor onze Vakroute (vmbo bbl/kbl) wegens vertrek van onze huidige docent een 2e graad docent EN of met een bijna afgeronde studie. De Vakroute heeft een zeer betrokken team. We zoeken daarom docenten die bewust voor de vmbo bbl/kbl leerling kiezen!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor reguliere uren. 
Aanvang: zo spoedig mogelijk vanaf half februari 2019

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mirian Molenveld, teamleider vakroute 06 – 48252488. 
Locatie Ichthus College Flevoweg 68: http://www.ichthuskampen.nl/
Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande button. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.