Vacature Docent Engels in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
8-1-2019
Met ingang van
18-03-2019
Referentienummer
3258
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,6
Omschrijving
Ben jij een ervaren docent Engels in het tweedegraads vakgebied? Past lesgeven in het vmbo bij jou en wil je graag aan de slag bij ons in Deventer? Solliciteer dan direct op deze vacature!
Jouw verantwoordelijkheden
Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs en de onderwijsontwikkeling. Je geeft les aan onderbouwleerlingen van vmbo basis en kader. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te "leren leren". Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen.
Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels en hebt affiniteit met onze doelgroep.
Je bent bewezen collegiaal en professioneel en je bouwt aan de school. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS Office. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Je bent gericht op ontwikkeling en vindt het leuk om zelf te leren, nieuw materiaal te ontwikkelen en vorm te geven. Ervaring met examenklassen is een pre, maar je bent breed inzetbaar en bereid alle onderdelen van het huidige curriculum te geven.
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je verzorgt de lessen binnen het vmbo en je werkt graag in een professionele setting.
Jouw werkplek
Je geeft les op het Etty Hillesum Lyceum De Marke. Deze locatie heeft alle niveaus van het vmbo, en de onderbouw van de havo. 
Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.
Ons aanbod
Wij bieden een parttime baan van 0,6 fte, tijdelijk vanwege zwangerschapsvervanging. Het geven van een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieperiode.

Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning. Het salaris bedraagt maximaal € 4.098 (schaal LB) bruto per maand bij een volledige baan. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis. 
Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
Meer weten?
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar mevrouw A. Klop, teamleider: a.klop@ettyhillesumlyceum.nl. Let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen, solliciteren doe je via de button 'solliciteren'. 
Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.