Vacature Surveillant in Zwolle

Onderwijs

Over Luzac Zwolle

Naam school
Luzac Zwolle
Contactpersoon
Mevr. Marjon Leeuwis
Plaats
Zwolle
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Wij zijn een kleinschalige en particuliere onderwijsinstelling, waar leerlingen van brugklas tot en met het erkend diploma op mavo-, havo- of vwo-niveau terecht kunnen. Daarbij denken wij in kansen en mogelijkheden, leerlingen krijgen hierdoor meer leerplezier en meer zelfvertrouwen. We bieden op een persoonlijke manier hoogwaardig onderwijs.  Bij ons op school worden leerlingen gezien, gehoord en begrepen. Als het leerplezier en het zelfvertrouwen toenemen, gaan ook de cijfers omhoog. Dat geeft energie!  

Vacature

Functietitel
Surveillant 
Plaatsingsdatum
7-1-2019
Met ingang van
Per Direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
8-16 uur
Omschrijving
Voor onze vestiging Zwolle zijn wij  per direct op zoek naar een surveillant voor 8 tot 16 uur per week.

Jouw functie als surveillant
De studiezaal is een vitaal onderdeel van het onderwijs bij Luzac. Als leerlingen geen les hebben, zijn ze in deze zaal aanwezig om huiswerk te maken of te leren voor toetsen. Jouw primaire taak is om een prettige en productieve leeromgeving te creëren en bewaken. Je bent duidelijk over de afspraken hieromtrent en hebt een natuurlijk overwicht om deze ook te handhaven. Je kent de leerlingen en bent alert op afwijkend gedrag, hierin heb je een signaalfunctie naar de leerlingbegeleiders en schoolleiding. Daarnaast word je ingezet om leerlingen in de onderbouw te overhoren.
Het betreft een functie op oproepbasis die goed gecombineerd kan worden met een studie. Het rooster wordt minimaal twee weken van tevoren bekend gemaakt. In overleg zal je ook op zaterdag ingeroosterd worden. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen voor je rooster. Het salaris is €9,50 per uur exclusief uitbetaling vakantiedagen en vakantiegeld.

Jouw functie en Luzac als organisatie
Binnen Luzac staat kennis centraal. Kennis die we overdragen aan de leerlingen, maar ook kennis die we delen met elkaar. Op die manier leren we van elkaar en blijven we bouwen aan onze organisatie. De lijnen met de schoolleiding van de vestiging zijn kort, je kunt altijd even binnenlopen en zijn er weinig vergaderingen en bijeenkomsten. Iedere leerling heeft zijn eigen studieplan en een begeleider die in de gaten houdt of alles volgens plan gaat, waar nodig bijstuurt en ook de ouders informeert over de voortgang.
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde, en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Wat Luzac doet
Luzac betekent kleinschalig particulier onderwijs (mavo, havo en vwo), waardoor we flexibiliteit en maatwerk kunnen bieden. Onze werkwijze is klantgericht: gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Jouw persoonlijke profiel
  • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ook ervaring in het voortgezet onderwijs
  • Je hebt natuurlijk overwicht
  • Je bent in staat leerlingen gestructureerd en doelgericht aan de slag te laten gaan
  • Je bent in staat om flexibel te handelen in een dynamische omgeving, zonder de schoolregels uit het oog te verliezen
  • Je bent proactief, zelfstandig en je hebt je administratieve taken op orde

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We maken graag kennis met jou
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij ons graag komt versterken met jouw enthousiasme, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Je motivatiebrief en CV kan je versturen naar sollicitatie@luzac.nl. We willen je vragen in je motivatie aan te geven hoeveel uur per week je beschikbaar bent en voor welke vestiging(en) je zou willen werken. Mocht je meer informatie willen over de functie en werken bij Luzac, neem dan contact op met mevrouw Leeuwis (rector) via 038 454 25 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.