Vacature assistent leerlingen 0106 in Tilburg

Onderwijs

Over Theresialyceum

Naam school
Theresialyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele, degelijke en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt en die bekend staat om haar goede eindexamenresultaten en de goede sfeer.
De school heeft ruim 1400 leerlingen en 135 medewerkers. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast kent de school versterkt talenonderwijs en een versterkt Bèta-programma. Gedegen vakkennis is de rode draad in ons onderwijsconcept en respectvol met elkaar omgaan is de basis voor een goed, plezierig en veilig werkklimaat. Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.
Bijzonderheden
Het Theresialyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
assistent leerlingen 0106 
Plaatsingsdatum
6-1-2019
FTE
0,3
Omschrijving
Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.
De school is een stabiele en dynamische school met een open karakter, waar sterk leerlinggericht gewerkt wordt en die bekend staat om haar goede eindexamenresultaten en de goede sfeer. De school heeft ruim 1500 leerlingen en 135 medewerkers. De school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast kent de school versterkt talenonderwijs en een versterkt Bèta-programma. Gedegen vakkennis is de rode draad in ons onderwijsconcept en respectvol met elkaar omgaan is de basis voor een goed, plezierig en veilig werkklimaat. Het Theresialyceum is ook academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een
ASSISTENT LEERLINGEN 0,3 fte
De werkzaamheden moeten verricht worden op vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het betreft het eerste jaar een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Omschrijving van de functie
De assistent leerlingen houdt toezicht op de gang van zaken in het Open Leercentrum (OLC) door te surveilleren in het Open Leercentrum en draagt daar zorg voor een stimulerende werksfeer. Hij stimuleert leerlingen een positieve werkhouding aan te nemen en treedt zo nodig corrigerend op naar leerlingen die zich niet houden aan procedures en regels binnen het OLC of ander ongewenst gedrag vertonen. Daarnaast verricht hij administratieve werkzaamheden ten behoeve van de schoolorganisatie en andere voorkomende werkzaamheden, neemt hij deel aan werkoverleg van de afdeling en is hij inzetbaar bij een Open Dag / inschrijvingen en een enkele keer bij ziekte van een collega.

Wat verwachten wij van de kandidaat?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega, die ervaring heeft met jeugd tussen de 12 en 18 jaar en beschikt over uitstekende pedagogische en communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, heb je natuurlijk overwicht en ben je niet bang om op leerlingen af te stappen. Ten slotte ben je initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig. Computervaardigheden en ervaring met Office programma’s zijn een pré.

Wat bieden wij?
Op de functie is de CAO OMO van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal 4 (maximaal € 2413,-- bruto per maand). Inschaling is afhankelijk van laatstgenoten salaris.

Informatie:
Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Meer informatie over de functie kun je verkrijgen bij Anja Vermeer (hoofd OLC) tel. 013-4673738.

Solliciteren?
Ben jij er na het lezen van deze vacature van overtuigd dat jij DE persoon bent voor deze functie, dan zien we je sollicitatiebrief, vergezeld van motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk tegemoet uitsluitend via www.omo.nl. De sluitingsdatum is 20 januari a.s. (Let op: zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature eerder gesloten).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.