Vacature Docent economie in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Plaatsingsdatum
4-1-2019
Met ingang van
11-02-2019
Referentienummer
3257
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste docent economie die trots is op zijn/haar vak en die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Weet jij de leerlingen te motiveren en inspireren en ben je beschikbaar voor een baan in Deventer? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen economie aan vmbo-leerlingen. Jij weet leerlingen te motiveren tijdens je lessen en te inspireren voor het vak economie. Je laat ze inzien dat economische processen constant in ons dagelijks leven aanwezig zijn. Hierbij pas je diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerlingen zelfstandig te "leren leren". Je creëert daarbij een leerklimaat waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in hun eigen kunnen.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak economie en affiniteit met onze doelgroep. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen in hun kracht te zetten en enthousiast te maken voor het vak. Je bent gericht op ontwikkeling en vindt het leuk om zelf te leren, nieuw materiaal te ontwikkelen en vorm te geven.
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal en professioneel en je bouwt mee aan de school. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS-Office. 

Jouw werkplek
Je geeft les op het Etty Hillesum Lyceum De Marke, een school voor vmbo basis, kader, mavo en onderbouw havo. Er is een leerroute gebaseerd op de inzichten van de vrijeschool Het Corberic voor mavo en onderbouw havo/vwo. Op De Marke werken 180 collega's aan de toekomst van 1.400 leerlingen en de opbouw van de school. 

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 0,8 - 1,0 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure. Ingangsdatum: 11 februari 2019.

De Marke vindt het belangrijk dat je als nieuwe collega warm wordt ontvangen. Je kunt dan ook rekenen op goede begeleiding, zowel door een vakcoach als een docentcoach.
Bij deze functie hoort een passende beloning. Het salaris bedraagt maximaal € 4.098 (schaal LB) bruto per maand bij een volledige baan. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis. 

Meer weten?
Meer informatie over de school vind je op www.ettyhillesumlyceum.nl/de-marke.
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar dhr. Ruud Teelen, teamleider: ruud.teelen@ettyhillesumlyceum.nl.
Let op: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen. Solliciteren kan via de button op deze website.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop.