Vacature docent Nederlands 2e graad in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Rietlanden

Naam school
Scholengemeenschap De Rietlanden
Contactpersoon
Dhr. R. van den Dool
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
29-12-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,8
Aantal uren
ca. 20
Omschrijving
Wij bieden jou
• ca. 20 lessen Nederlands van 50 minuten voornamelijk in de onderbouw havo/atheneum
• de lessen worden ingeroosterd op maximaal 4 dagen
• een laptop en uitstekende ICT-faciliteiten voor in de les.
• een team met enthousiaste collega’s.
• een intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.

De vacature is op De Rietlanden, één van de drie scholen van de Stichting voor Voortgezet Onderwijs in Lelystad (SVOL).

Nieuwe campus SVOL
In augustus 2020 openen de deuren van onze nieuwe onderwijscampus (zie: svol.nl). Dit biedt ons de kans om meer samen te werken aan beter onderwijs voor onze leerlingen. Ook geeft dit medewerkers de mogelijkheid om zélf vorm te geven aan hun eigen toekomstige onderwijs, functieinhoud en werkplezier.
Ook voor nieuwe medewerkers is dit een enorme kans! Solliciteer daarom nu op één van de vacatures op onze drie huidige scholen en creëer met ons de toekomst van kwalitatief hoogstaand onderwijs met enorm veel (keuze)mogelijkheden voor onze leerlingen in een prachtige omgeving.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie ben jij?
We zoeken iemand met een frisse kijk op onderwijs. Iemand die zelfstandig zijn weg kan vinden, maar die ook de ambitie heeft om samen met de vaksectie het taalonderwijs op een hoog niveau te houden. Je ontwikkelt eigen lesmateriaal en wilt dit ook delen met je naaste collega’s. Je haalt voldoening en plezier uit het werken met jongeren en je weet handig in te spelen op hun omgang met de Nederlandse taal. Verder heb je natuurlijk een lesbevoegdheid 2e graad voor het vak Nederlands. Het gaat in deze functie voornamelijk om lessen aan leerlingen in de onderbouw van havo/atheneum.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
• ca. 20 lessen Nederlands van 50 minuten voornamelijk in de onderbouw
• inschaling in een LB-functie.
• een laptop en uitstekende ICT-faciliteiten voor in de les.
• een team met enthousiaste collega’s.
• een intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren?
Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk 18 januari a.s. je sollicitatiebrief met CV naar de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad t.a.v. personeelszaken, via pz@svol.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees van Leeuwen, teamleider H/V onderbouw via telefoonnummer 0320-295959.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.