Vacature Docent Frans met name in het 2e graads gebied. in Amsterdam

Onderwijs

Over LUMION

Naam school
LUMION
Contactpersoon
Dhr. Patrick Meijer
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Op LUMION, school van je leven, krijgt elke leerling de kans om te stralen en te werken aan zijn eigen toekomst. Alle medewerkers helpen de leerling de resultaten te halen waar hij/zij naar streeft. Samen geven we vorm aan het meest persoonlijke onderwijs van Amsterdam.

Waar staat LUMION voor: LUMION valt onder het bestuur van Stg. Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso.
Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel.
 

Vacature

Functietitel
Docent Frans met name in het 2e graads gebied. 
Plaatsingsdatum
21-12-2018
Met ingang van
6-3-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,68
Omschrijving
In verband met zwangerschapsvervanging zoeken wij een stoere vlotte collega die veel ervaring heeft. Relaxt is in de omgang met leerlingen en collega’s. Heb jij een open houding, ben je kundig en heb je vernieuwende ideeën? Weet jij op een soepele manier onze leerlingen te motiveren?
Onze school is ambitieus en wil daarom de beste docenten hebben, die hun klassenmanagement als vanzelfsprekend op een hoog niveau hebben.
Herken jij je hierin? Dan ben jij wat wij zoeken; een docent/coach die niet het antwoord vertelt maar de leerling inspireert de juiste vragen te stellen.
 
Je komt werken op de leukste en meest gepersonaliseerde school van Amsterdam. Dit zijn we niet zomaar geworden. Dit bereiken we door hard werken, flexibiliteit en vooral veel enthousiasme.

 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (CAO VO)
Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is in tijdelijke dienst in verband met zwangerschapsvervanging tot ongeveer de zomervakantie.  Heb je vragen, neem dan gerust op met Duco Homoet, teamleider van Lumion. Duco is bereikbaar op 06 53328700.

Je krijgt bij ons volop de ruimte, bijvoorbeeld om nieuw (digitaal) lesmateriaal te ontwikkelen, en ook om te werken aan je eigen ontwikkeling. Dat gebeurt bijvoorbeeld via Lumion Academy, een wekelijkse broedplaats voor educatieve ideeën en pedagogische inzichten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie stuur dan je sollicitatie ter attentie van de heer Duco Homoet, teamleider LUMION,  Motiveer in maximaal 30 zinnen waarom jij bij ons solliciteert. Maak middels je cv kenbaar waarom je geschikt bent.
Na de briefselectie nodigen wij enkele kandidaten uit voor een eerste gesprek. Na deze eerste gespreksronde vragen wij mogelijk aan enkele  kandidaten om een proefles te komen geven van ongeveer 30 minuten. 

Daarnaast is het verkrijgen van twee positieve referenties een voorwaarde om tot een definitieve aanstelling te kunnen overgaan.

N.B.
-  Solliciteren op deze vacature is alleen mogelijk via Meesterbaan. Sollicitaties die op een andere wijze worden ontvangen kunnen wij niet in behandeling nemen.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.