Vacature Groepsleerkracht groep 7 in WEESP

Onderwijs

Over Van der Muelen-Vastwijkschool

Naam school
Van der Muelen-Vastwijkschool
Contactpersoon
Dhr. A. Westerink
Plaats
WEESP
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wij zijn een moderne basisschool in een groene omgeving in het centrum van Weesp. Onze school wordt gekenmerkt door een betrokken en persoonlijke sfeer. Leerlingen, leerkrachten en ouders werken met elkaar aan het creëren van een stevige en succesvolle basis voor later.

Ons onderwijs is erop gericht het maximaal mogelijke uit uw kind te halen binnen de mogelijkheden die het heeft. Het motto van onze school is: “De Van der Muelen-Vastwijkschool daagt uit tot een brede ontwikkeling.” Dit is ook het uitgangspunt voor onze drie pijlers: Persoonlijke ontwikkeling, Leren en Creativiteit.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 7 
Plaatsingsdatum
21-12-2018
Met ingang van
1-1-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,4- 1,0
Omschrijving
Kom jij bij ons werken?!

Wij zijn een jong, enthousiast en bevlogen team. Naast hard werken, houden wij van gezelligheid; een kerstborrel, nieuwjaarsborrel, zomerse bbq, een gamenight, een spetterend teamuitje... zo een aantal dingen die wij met elkaar ondernemen.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van dit enthousiaste team, of wil je eerst eens even kennis maken met één van die leuke collega’s, stuur een whatsappje naar Heleen Exel (leerkracht groep 6 en IB-er)  06- 47229739 of naar Marjet Rameau (leerkracht groep 7): 06-47067952.
Zij kunnen je alles vertellen over onze school, ons team en natuurlijk over de vacature die wij op dit moment beschikbaar hebben:
- zwangerschapsvervanging groep 7 voor 2 tot 5 dagen
Van der Muelen-Vastwijkschool
Singel 4
1381 AT Weesp
0294-412919
info@vdmv.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.