Vacature Leerkracht groep 8 in Hoofddorp

Onderwijs

Over ICBS de Vredeburg

Naam school
ICBS de Vredeburg
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
‘Een school hoort een plek te zijn waar kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen. Een veilige haven, waar je in vriendelijkheid wordt onthaald, die je de ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen.’

Onze school ligt in de groene en levendige wijk Toolenburg-West in Hoofddorp, direct naast het mooi aangelegde kunstgrasveld. Op onze gestructureerde en kleinschalig ogende school, waar betrokkenen elkaar kennen, bieden wij aan ongeveer 230 kinderen goed en eigentijds onderwijs waarin tegemoet wordt gekomen aan de behoefte van het kind. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 
Plaatsingsdatum
18-12-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Ben je op zoek naar een gezellige en fijne basisschool, dan ben je bij ICBS de Vredeburg aan het juiste adres. Onze school ligt in de groene en levendige wijk Toolenburg-West, direct gelegen aan het Rustenburgerpark en de Toolenburgseplas. Onze school bestaat uit twee locaties; locatie Schuilenburg voor de groepen 1 t/m 4 en locatie Spannenburg voor de groepen 5 t/8. Wij hebben plus minus 330 leerlingen en de betrokkenheid tussen ouders, leerkrachten en leerlingen is groot. Een school hoort namelijk een plek te zijn waar kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen. Een veilige haven, waar je in vriendelijkheid wordt onthaald, die je de ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen.

Wij bieden kwalitatief goed en eigentijds onderwijs waarbij de leerkracht verschillen tussen kinderen accepteert, ze uitdaagt, ondersteunt en vertrouwen geeft. We kijken niet naar de tekortkomingen, maar juist waar de kinderen goed in zijn. Onze missie is dan ook om boeiend en passend onderwijs te bieden aan onze leerlingen. Wij geven onze leerlingen alle ruimte en kansen om de kennis en vaardigheden te verwerven die zij nodig hebben. Niet alleen om te slagen voor een toets, maar om te slagen voor het leven! 

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
·Je bent bevoegd leerkracht basisonderwijs
·Je kunt je vinden in de identiteit van de school
 
Wij bieden:
· Een ambitieuze werkomgeving
· Volop mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
· Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO PO
· Een tijdelijke benoeming met uitzicht op een vaste benoeming na één jaar
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je de benodigde opleiding, of wil je de opleiding gaan doen als zij-instromer dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar personeel@meerprimair.nl onder vermelding van vacature Vredeburg leraar groep 8. Bel gerust voor meer informatie naar 023-554 23 51.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.