Vacature Docent voor Entree Opleidingen in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent voor Entree Opleidingen 
Plaatsingsdatum
18-12-2018
Met ingang van
24-9-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
32 uur
Omschrijving
Wij hebben voor het komende schooljaar een vacature docent Entree in de regio Gelderland. Ben jij de docent die wij zoeken? Dan is NIVVO op zoek naar jou!

Functie
Voor een onderwijsinstelling in de Achterhoek zijn wij per direct op zoek naar een docent voor de Entree opleiding. De Entree opleiding heeft als doel om jongeren vanaf 16 jaar die niet beschikken over een middelbare school diploma voor te bereiden op een MBO niveau 2 opleiding. Als docent geef je onder andere de vakken Nederlands, Rekenen en Burgerschap. Daarnaast heb je mentortaken. Het gaat om 0,8-1fte.

Functie eisen
 • Je beschikt over een 2e graads bevoegdheid, bij voorkeur Nederlands
 • Je hebt ervaring met de vakken Nederlands, Rekenen en Burgerschap
 • Ervaring in het Voortgezet Speciaal Onderwijs is een pré
 • Je bent vanaf 24 september a.s. voor minimaal 5 weken beschikbaar (verwachting is voor langere periode)
 • Uitstekende (klassen)management vaardigheden en natuurlijk overwicht;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent dynamisch, enthousiast en staat open voor innovatie.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Remco Ruchtie
06 2010 3251
r.ruchtie@nivvo.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
2
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.