Vacature Vakdocent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Koninklijke Visio Onderwijs Amsterdam

Naam school
Koninklijke Visio Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
HR-administratie
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Koninklijke Visio Onderwijs verzorgt Speciaal en Voortgezet Speciaal onderwijs alsmede Ambulante Onderwijskundige Begeleiding aan slechtziende en blinde kinderen in Noordwest - Nederland.

Vacature

Functietitel
Vakdocent Nederlands 
Plaatsingsdatum
7-12-2018
Met ingang van
21-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6000
Omschrijving
Al onze slechtziende of blinde leerlingen zijn uniek en ontwikkelen zich anders. Daar hebben wij binnen Visio onophoudelijk aandacht voor. We houden onze expertise actueel en passen onze routines aan op veranderende behoeften van leerlingen.
Spreekt dit jou aan en ben jij een bevlogen en betrokken persoon, dan is deze tijdelijke vacature (periode 21 januari 2019 tot
13 juli 2019) voor docent Nederlands VSO op onze locatie Amsterdam jou op het lijf geschreven.

Wie zijn wij
Onze school in Amsterdam is in de eerste plaats een gewone school waar leerlingen leren en zich ontwikkelen. Toch is het óók een heel speciale school, want zowel visuele als mogelijke andere beperkingen vragen om aanpassing van het onderwijs en het gebruik van hulpmiddelen.
De school maakt deel uit van Koninklijke Visio en heeft schoollocaties in Amsterdam, Breda, Grave, Haren, Rotterdam en Huizen. Visio biedt Speciaal Onderwijs, Voortgezet Speciaal onderwijs en ambulant onderwijskundige begeleiding aan leerlingen. Onze leerlingen (cluster 1) zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar.

 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken
Als docent Nederlands sta je garant voor behoud van de hoge kwaliteit onderwijs aan onze VMBO en HAVO leerlingen. Je beschikt over tenminste een 2e graads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands en hebt relevante werkervaring in het onderwijs en/of (speciaal) Voortgezet Onderwijs. Een afgeronde Master SEN opleiding is een pré.

Wij zoeken niet alleen een vakdocent met de juiste papieren, maar zeker ook met de juiste instelling met hart voor onze leerlingen. Jij maakt het verschil en je weet als geen ander dat bevlogenheid en betrokkenheid nodig zijn om het beste uit iedere leerling en jouw team te halen.

Naast het geven van het vak Nederlands, ben je gemotiveerd om mentor te worden van een klein aantal leerlingen. Je bent tevens bereid om tijdens het studieuur van onderbouwleerlingen te werken aan het vergroten van vaardigheden omtrent ‘leren leren’ en plannen.

Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt voor een goede samenwerking zodat vragen van de leerlingen en ouders optimaal beantwoord kunnen worden. Daarnaast ben je nieuwsgierig en stel je de juiste vragen. Vertrouwen creëren, naar elkaar luisteren én elkaar op gedrag aanspreken zijn voor jou vanzelfsprekend.
Als jij jezelf herkent in het type medewerker dat Visio vraagt, dan nodigen we je uit om te solliciteren!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan in een professionele en prettige werkomgeving voor 24 uur per week (wtf 0,6000). De functie is voor bepaalde tijd gedurende de periode 21 januari 2019 tot 13 juli 2019 in verband met vervanging. We bieden je een prima salaris (in schaal L11 van de CAO PO).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen en sollicitatie 
Kun je niet wachten om bij Visio aan de slag te gaan, solliciteer dan onmiddellijk en stuur ons je CV en motivatie via www.werkenbijvisio.org! Je reactie ontvangen wij graag vóór 1 januari 2019.
Heb je nog vragen of wil je extra informatie, aarzel niet om de telefoon te pakken en bel met Lia van Emmerik (schoolleider) via 088-5856000.

Wil je weten hoe onze leerlingen leren klik dan alvast naar dit filmpje: https://werkenbijvisio.org/vacaturebeschrijvingen/vacaturebeschrijvingen-onderwijs
 
In aansluiting op de missie van Koninklijke Visio nodigen wij mensen met een visuele beperking uit om te reageren op onze vacatures.


Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.

 “In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd”.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.