Vacature Vakleerkracht Gymnastiek in Amsterdam

Onderwijs

Over Jenaplan Basisschool De Zevensprong

Naam school
Jenaplan Basisschool De Zevensprong
Contactpersoon
Mevr. Visser
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Jenaplan
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Een bijzondere maar toch ook gewone school. ‘Gewoon’, omdat we de kinderen zoals op iedere andere basisschool leren lezen, schrijven en rekenen. ‘Bijzonder’, omdat we dat niet op de klassikale manier doen, maar volgens het Jenaplanconcept. 
De zorg voor een prettig leef- en werkklimaat staat bij ons voorop. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, zij moeten zich veilig en geborgen weten. Maar ook de ouders en teamleden moeten zich op De Zevensprong thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat de ouders meepraten, meedenken en meehelpen aan de verdere uitbouw van de kwaliteit van het Jenaplanonderwijs.

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht Gymnastiek 
Plaatsingsdatum
7-12-2018
Met ingang van
25-02-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Onze vakleerkracht gymnastiek en motorisch remedial teacher gaat ons na 10 jaar verlaten. Hij geeft onze groepen 3 t/m 8 twee keer per week drie kwartier gym. Daarnaast is er op woensdag tijd voor mrt, Rots & Water en kleutergym.
Welke afgestudeerde gymleerkracht stapt er in zijn voetsporen? Kom langs om kennis te maken met ons team en met onze school! We bieden een fulltime baan of vier hele dagen. Een aanstelling zonder MRT uren of Rots en Water behoort ook tot de mogelijkheid. Natuurlijk is het mogelijk om een MRT opleiding te volgen.
Reacties kunt u sturen naar schoolleiding@zevensprong-amsterdam.nl of naar ireen.visser@zevensprong-amsterdam.nl


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.