Vacature Ervaren roostermaker in Amsterdam

Onderwijs

Over St Ignatiusgymnasium

Naam school
St Ignatiusgymnasium
Contactpersoon
Mevr. Westenberg
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het St. Ignatiusgymnasium biedt een rijke leeromgeving,waarbinnen leerlingen op intellectueel, sociaal en creatief gebied hun talenten kunnen ontwikkelen. Hoogstaand kwalitatief onderwijs leveren, is troef binnen onze school. We willen onze leerlingen meer mogelijkheden bieden te excelleren zowel in de alpha, de beta als in de gamma hoek. Zo kunnen leerlingen deelnemen aan een breed aanbod op universiteiten. We zijn er ook van overtuigd dat kennismaken met activiteiten op het brede gebied van kunst en cultuur een bijdrage levert aan de persoonlijke ontwikkeling. Onze docenten regisseren het leerproces door te differentiëren, stimuleren en sturen. Door te focussen op dit leerproces wil het St. Ignatiusgymnasium de goede resultaten en hoge opbrengsten borgen.

Vacature

Functietitel
Ervaren roostermaker 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Met ingang van
01 mei 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Jouw verantwoordelijkheden: Jouw werkzaamheden bestaan uit het voeren van overleg met het schoolmanagement over de op te stellen jaarplanning met betrekking tot het les- en lokalenrooster. Je stelt notities op over (langere termijn) knelpunten in het roosterproces en draagt daarvoor oplossingen aan. Je verzamelt en inventariseert de noodzakelijke roosterinformatie en geeft alternatieven en consequenties aan. Je maakt jaar-, kwartaal- en bijzondere (les)roosters aan de hand van de centraal vastgestelde criteria en communiceert deze tijdig aan betrokkenen. Je verwerkt en publiceert de dagelijkse roosterwijzigingen. Je produceert overzichten van alle roosteractiviteiten en relevante rapportages voor het management.

Eisen

Functie-eisen
Jouw profiel : Je beschikt over analytisch denkvermogen en de noodzakelijke vaktechnische kennis van de administratieve en logistieke processen en van de werking van de programmatuur die wordt gebruikt bij het opzetten van roosters en planningen. Je heb inzicht in de organisatie van het onderwijs en vaardigheden in het nauwkeurig en zorgvuldig opstellen van schema’s en roosters, alsmede vaardigheid in het maken van een inzichtelijke en beargumenteerde afweging tussen de eisen van de organisatie en de wensen van de medewerkers. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken. Je bent mensgericht met oog voor efficiëntie en beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent accuraat, discreet, flexibel en stressbestendig.

Je weet van aanpakken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over minimaal een MBO of HBO-opleiding; aantoonbare ervaring als zelfstandig roostermaker in het voortgezet onderwijs is een vereiste evenals ervaring met het programma Zermelo en met het schooladministratiesysteem Magister of een vergelijkbaar programma. Je legt verantwoording af aan de een lid van de schoolleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8
Arbeidsvoorwaarden
Salaris: schaal 8, hogere inschaling bespreekbaar, afhankelijk van senioriteit en inschaling in je huidige functie.

Het Ignatiusgymnasium is onderdeel van de Stichting Voortgezet Onderwijs Amsterdam-Zuid. Medewerkers van de school hebben een stichtingsaanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn op stichtingsniveau vastgesteld. De scholen van de stichting kennen een gedegen personeelsbeleid en scholingsbeleid. Zie www.svoaz.nl en www.ignatiusgymnasium.nl .

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Je kunt tot 10 januari 2019 reageren door je cv en motivatiebrief op te sturen naar mw. Inge Westenberg, i.westenberg@ignatius.nl . De sollicitatiegesprekken worden in januari 2019 gevoerd.
Voor informatie over deze functie kun je mailen met mw. Anita Swenneker, rector, a.swenneker@ignatius.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.