Vacature Docent in AMSTERDAM

Onderwijs

Over Altra

Naam school
Altra
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
AMSTERDAM
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Referentienummer
1971ME
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8
Omschrijving
Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen? Wil je graag meer tijd voor iedere individuele leerling? Vind je afwisseling in je werk belangrijk, dan is deze vacature bij Altra jou op het lijf geschreven!
 
Docent
voor 32 uur per week bij Altra College, locatie Haarlemmermeer
startdatum: per direct
 
Wie ben jij?


Lesgeven is je passie. Met jouw energie en didactische vaardigheden maak je van elke dag een bijzondere dag! Je bent vakinhoudelijk op de hoogte, maar vooral ook geïnteresseerd in je leerlingen. Je wilt les geven in kleinere groepen, met aandacht voor de individuele leerling, een “speciale leerling”. Op het Altra College zitten leerlingen met een diversiteit aan problemen, maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben mogelijkheden en talenten. We willen hen de kwaliteit bieden die ze verdienen, daar zijn goede leraren voor nodig. Wij zoeken jou!
 
Inhoud van je functie

Als Docent ben je werkzaam binnen onze unieke school Altra College Haarlemmermeer, waarin onderwijs en zorg met elkaar verbonden zijn. Je bent verantwoordelijk voor het geven van les aan leerlingen uit het beroepsonderwijs van niveau VMBO Basisgericht tot onderbouw Havo. De klas bestaat uit gemiddeld 10-12 leerlingen met verschillende onderwijs- en zorgvragen. Je kunt hierbij denken aan problemen binnen het autistisch spectrum (ASS), internaliserende problematiek, ADHD, verslavings-. en/of fobische klachten. Naast het lesgeven, ben je verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding (mentoraat) en de onderwijsontwikkeling, kennis van het mbo niveau 1 en/of 2 is daarbij een pré. Het is hierbij van belang dat je stevig in je schoenen staat, een bouwer bent, oplossingsgericht werkt en in staat bent om werk te zien en vervolgens op te pakken.
Als je in staat bent om praktijklessen Horeca en/of Techniek te geven is dat een pré.
 
Functie-eisen
 
 • Je bent (bijna) in het bezit van een PABO-diploma of een eerste of tweedegraads docentenopleiding;
 • Je hebt ervaring binnen het Voortgezet (Speciaal) Onderwijs, of in een (Jeugdzorg)setting waarbij je met groepen hebt gewerkt;
 • Je hebt een goed klassenmanagement en je kunt orde houden;
 • Je beschikt over uitstekende didactische vaardigheden;
 • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent een stabiele factor voor de leerlingen, het team en de ouders.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en hebt een enthousiaste en positieve instelling.
 
Wat bieden wij?
 
 • Werken binnen een unieke organisatie met aanbod van zowel Onderwijs als Jeugdhulp;
 • Werken in een team van betrokken, enthousiaste professionals in een groeiende, ontwikkelingsgerichte school, in een open en informele cultuur;
 • Begeleiden van een hele leuke doelgroep;
 • Dynamische functie en werkomgeving;
 • Dankbaar en eervol werk;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Het betreft een dienstverband voor 32 uren per week.
 • De gewenste startdatum is per direct. Het betreft een dienstverband tot 1 augustus 2019.
 • De CAO Primair Onderwijs is op deze functie van toepassing.
Wat is er dan zo speciaal aan ons onderwijs?
Meer informatie over Altra vind je op http://www.altra.nl/onderwijs/speciaal-onderwijs/ons-onderwijs/

Bijzonderheden: Heb jij ervaring met onze doelgroep in een andere context dan onderwijs en ben je misschien wél bekwaam, maar (nog niet) bevoegd, nodigen wij ook jou uit om te solliciteren.

Solliciteren
Je motivatie en Curriculum Vitae ontvangen we graag uiterlijk 11 december, via het mailadres werk@altra.nl t.a.v. mevrouw H. Aktas, Medewerker HR, onder vermelding van vacaturenummer 1971ME in het onderwerp. De eerste gespreksronde zal medio december plaatsvinden.
 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de mevrouw Pien Stroethoff, Schooldirecteur, op telefoonnummer 023-5553972.
 
Deze vacature is zowel intern als extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur. Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaardprocedure bij indiensttreding. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.