Vacature Administratief Medewerker Nautilus College in Almere

Onderwijs

Over VSO school Almere

Naam school
VSO school Almere
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Almere
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Administratief Medewerker Nautilus College 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
2018-35
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
De school
Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en biedt op verschillende locaties aan leerlingen met internaliserende dan wel externaliserende gedragsproblemen onderwijs op Pro, VMBO-BK en TL of Havo/VWO niveau. Op alle locaties zijn gedragswetenschappers werkzaam.

De functie
Je verzorgt administratieve en organisatorische ondersteuning aan het team van gedragswetenschappers. De taken zijn onder meer: agendabeheer, plannen en organiseren van verschillende overleggen en gesprekken, verwerken van aanmeldingen, administratief voorbereiden van tlv-aanvragen, controleren van formulieren, invoeren van administratieve gegevens onder andere in het leerlingvolgsysteem, opstellen van rapportages, verzorgen van correspondentie en archiveren. Daarnaast verricht je ondersteunende taken voor de locatie Paul Kleestraat. Hierbij handel je bij de start van de dag binnenkomende telefoontjes af, ontvang je bezoekers en verricht je voorkomende administratieve werkzaamheden.
 

Eisen

Functie-eisen
Jouw profiel
  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in administratieve sfeer.
  • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden.
  • Je bent integer.
  • Je bent flexibel, kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen.
  • Je kunt onder druk gestructureerd, netjes en accuraat werken.
  • Je hebt een ondersteunende, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en kunt goed samenwerken.
  • Je kunt overweg met Word, Excel en PowerPoint.
  • Je anticipeert op en bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken en plannen, van eigen activiteiten en die van anderen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 2416,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5). De functie is per direct beschikbaar.   
 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie?
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw B. Gubbels, directeur Nautilus college T 06-22911176.

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken, mail dan je CV met korte motivatie vóór 15 december 2018 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van het vacature nummer 2018-35.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.