Vacature Vakleerkracht gym Jong Geleerd in Heemstede

Onderwijs

Over Stichting Jong Leren

Naam school
Stichting Jong Leren
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht gym Jong Geleerd 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Referentienummer
07RG
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5300
Omschrijving
Voor onze fusiescholen St. Jozef en CBS Halverwege in Halfweg zoeken wij een vakleerkracht bewegingsonderwijs die ons team gaat versterken (wtf 0,53).

Wie zijn wij en ​wat bieden we jou​?
De fusieschool is per 1 augustus 2018 op twee locaties in Halfweg van start gegaan. Onze missie is ‘Onderwijs met aandacht, kwaliteit en duidelijkheid’. Het team van de fusieschool is betrokken bij de school en heeft zin om samen als één school verder te gaan. Kinderen uit Halfweg, Zwanenburg en Amsterdam bezoeken de school die een dorps karakter heeft. Op termijn gaan we deel uitmaken van het Integraal Kindcentrum in Halfweg dat op een locatie in Halfweg nieuw gebouwd gaat worden. Wij willen graag dat kinderen zich veilig voelen, met plezier naar school komen, zich competent voelen en leren zelfstandig keuzes te maken en hier een eigen verantwoording in te hebben. De school moet volgens ons een veilige en uitdagende leefgemeenschap zijn waar kinderen zowel zelfstandig als samen mogen oefenen en leren.

Het betreft de gymlessen verzorgen voor de groepen 1 t/m 8 op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend (afhankelijk van toewijzing gymzaal).

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs. Stichting Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren. 

Wij ontmoeten je graag!


 

Eisen

Functie-eisen
- passie voor kinderen
- gedrevenheid als het gaat om "het beste uit ieder kind halen'
- teamplayer 
- leergierig en een actieve houding
- enthousiast
- flexibel
- sportief
- creatief

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de de school.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.