Vacature Conciërge, Schreuder College Taborstraat in Rotterdam

Onderwijs

Over Horizon Jeugdzorg en Onderwijs

Naam school
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Recruitment
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs is de expert voor jeugdigen met complexe gedragsproblemen. Met innovatieve onderwijskundige, pedagogische en didactische methodieken stimuleert Horizon jongeren en hun ouders om zelf de regie over hun leven te (her)pakken. Horizon Onderwijs (1850 leerlingen) telt 23 SO / VSO scholen in heel Zuid-Holland, van Alphen aan den Rijn tot Oostvoorne. Er is ook een locatie in Harreveld. Op onze scholen krijgen leerlingen in de leeftijd van 4 - 23 jaar in kleine klassen individueel gericht onderwijs op VMBO niveau of hoger of praktijkonderwijs. Ons doel is leerlingen te stimuleren richting actief burgerschap via vervolgonderwijs, het behalen van een diploma of certificaat of toeleiding naar de arbeidsmarkt.

Bij Horizon bieden we je een uitdagende, leerzame functie bij een dynamische organisatie. In samenwerking met de mede-professionals op jouw locatie haal je het meest optimale uit de leerling. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling en bieden hiervoor trainingen aan via onze Horizon Academie, zoals Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag en Veilig Vakmanschap. Via deze trainingen werk je aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen die onze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen.
Bijzonderheden
-

Vacature

Functietitel
Conciërge, Schreuder College Taborstraat 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,4
Omschrijving
Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Als expert in kennisoverdracht (onderwijs) en gedragsverandering (behandeling) sluit Horizon aan op wat iemand kan ontwikkelen. Iedere dag zetten wij onze expertise in om jeugdigen met complexe problemen en hun ouders te behandelen, begeleiden en te onderwijzen. Zodat zij weer grip krijgen op hun gedrag en op hun leerresultaten. Dat zowel jeugdigen als hun ouders weten wat ze willen bereiken en weten wat zij moeten doen om daar te komen. Horizon faciliteert hen om regisseur van hun eigen bestaan te worden.
 
Schreuder College locatie Taborstraat
Het Schreuder College, locatie Taborstraat, in de Rotterdamse wijk Kralingen is een VSO school. Onze school biedt onderwijs vanaf het eerste schooljaar op vmbo-tl en havo-niveau. Daarbij integreren wij zorg en onderwijs. En dat gaat verder dan een goede afstemming; de zorg die de jeugdige krijgt moet het onderwijs ondersteunen en andersom. Het onderwijs is hierbij leidend omdat een diploma de beste garantie is voor een goede toekomst.
 
Voor onze  school zijn we op zoek naar een energieke en gemotiveerde:


Conciërge
16 uur per week(donderdag en vrijdag)

Wat ga je doen?
Als conciërge heb je afwisselende werkzaamheden, onder andere op het gebied van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, terreinen en inventaris rekening houdend met (technische) onderhoudsvoorschriften en –afspraken.  Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden, waaronder het beheren van het magazijn, het bestellen van schoonmaak- en kantoorartikelen, kopiëren, ontvangen van bezoekers en het verzorgen van koffie en thee.
 
Tevens bied je time-out aan leerlingen die kortdurend geen deel kunnen nemen aan het onderwijs en je bemiddelt  tussen leerling en leerkracht of leerlingen onderling, zodanig dat zij binnen afzienbare tijd weer kunnen deelnemen aan het onderwijsprogramma. Tenslotte  houd je toezicht tijdens pauzes.
 
Wie ben jij?
  • Je bent in het bezit van een (passende) MBO diploma;
  • Je hebt affiniteit en recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
  • Je maakt makkelijk verbinding en weet een prettige sfeer in de klas te realiseren;
  • Je bent een doorzetter, flexibel, enthousiast en je staat stevig in je schoenen;
Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, je kunt goed handelen bij conflictsituaties en bent verbindend. 
 
Wat mag je van ons verwachten?
We bieden je een uitdagende functie bij een dynamische organisatie waar volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met mede-professionals op jouw locatie probeer je via onze methodieken het meest optimale uit de leerling te halen. Door trainingen bij onze Horizon Academie, of extern werk je ook aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen, die deze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs. De functie Conciërge  is gewaardeerd in schaal 3 (max. €2.185,- o.b.v. een 40-urige  werkweek).
 
Heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cor Zandvliet, schoolleider(a.i.) via telefoonnummer 010-4652072.
 
Solliciteer!
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 21 december 2018. Klik hier om te solliciteren. Bij voldoende reacties kunnen wij de vacature eerder sluiten.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
 
Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid.
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.