Vacature Onderwijsassistent in Hoofddorp

Onderwijs

Over SBO de Klimboom

Naam school
SBO de Klimboom
Contactpersoon
Mevr. Corry de Koning
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Klimboom is een kleine school voor speciaal basisonderwijs (sbo). Kinderen leren bij ons met hun hoofd, hart en handen. Daarvoor bieden onze leskeuken, podium en technieklokaal veel mogelijkheden. Onze leerlingen werken deels digitaal.
Onderwijs en ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk op maat in een inspirerende en veilige omgeving. Wij werken nauw samen met De Fakkel in Nieuw Vennep en Het Kompas in Hoofddorp, andere Aloysiusscholen in de Haarlemmermeer. Wij bundelen onze expertise om ieder kind passend onderwijs te bieden.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 tot 1,0
Omschrijving
Bevoegdheid:
MBO onderwijsassistent, niveau 4 of hieraan verwante opleiding.

Kwaliteiten:
Stressbestendig, goed in teamverband kunnen werken, humor. 

Taken:
Als onderwijsassistent ondersteun en begeleid je onze leerlingen, onder leiding van de leerkracht. Je helpt met administratieve en uitvoerende taken en (buitenschoolse) activiteiten. Denk aan het voorbereiden van lessen, nakijkwerk of het inrichten van de leeromgeving. 


 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sociaal en communicatief vaardig? Handig met ICT? Flexibel? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Breng jij lesstof goed over? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Wil jij blijven leren? Reageer dan snel! 
 
Kandidaten kunnen hun reactie sturen naar: merel.vanouwerkerk@aloysiusstichting.nl
 
Kijk op www.werkenbijaloysius.nl voor deze en andere vacatures, de functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. Haal als onderwijsassistent via ons bijvoorbeeld je diploma leerkracht.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.