Vacature Docent AVO in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent AVO 
Plaatsingsdatum
6-12-2018
Met ingang van
10-12-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
40
Omschrijving
Docent AVO| 32 uur p/w (0.8 FT) | Regio Amsterdam | Tijdelijk met uitzicht op vast

DE SCHOOL                            
Voor een school met kleine klassen en waar leerlingen veel individuele begeleiding krijgen, zoekt Randstad Onderwijs per direct een docent. Naast de lessen is er veel aandacht voor het gedrag, de studiehouding en de sociale vaardigheden van de leerlingen. Het kunnen werken op de relatie staat centraal. De school biedt een veilige omgeving en de leerlingen wordt geleerd beter met zichzelf en anderen om te gaan.

THE JOB
Er wordt gezocht naar een bevoegde docent 2e graads ten behoeve van MAVO klas 1, 2 en 3. Als docent ben je verantwoordelijk voor het geven van de AVO vakken (algemeen vormende vakken, zoals,  Nederlands, Engels rekenen). Daarnaast ben je in staat om de leerlingen te begeleiden, zodat er positieve gedragsverandering bij de jongeren plaatsvindt. Door deze gedragsverandering zijn jongeren beter in staat om onderwijs te volgen. Onderwijs op maat is hiervoor het uitgangspunt. De klassen bestaan uit gemiddeld 6 leerlingen met internaliserende en/of externaliserende gedragsproblematiek; met name het laatst genoemde. Als docent ben je primair gericht op het scheppen van een veilige sfeer. Met je sociale en communicatieve vaardigheden weet je in te spelen op de behoefte van elke individuele leerling en tegelijkertijd be├»nvloed je de groepsdynamica. Klassenmanagement is belangrijk bij deze leerlingen. Belangrijke componenten hiervoor zijn het bieden van structuur en duidelijkheid, en belangrijk uitgangspunt hierbij is het onderwijsontwikkelingsperspectief dat voor elke leerling is opgesteld.
 
WIE BEN JIJ?
Er is geen noodzaak te beschikken over een bevoegdheid voor een van deze vakken; je beschikt wel over een tweede graads bevoegdheid. Met een goede voorbereiding aan de hand van het beschikbare materiaal kan in genoemde vakken worden les gegeven. Het kunnen vinden van de aansluiting met deze doelgroep is de belangrijkste eis van deze functie.

SOLLICITEREN
Herken je jezelf in de baan en wil je een rol van betekenis spelen juist voor deze doelgroep, reageer dan zo spoedig mogelijk. Jij kan contact opnemen met Hicran via hicran.celik@nl.randstad.com of via 06 223 09 612
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.